洛汗 Rohan

主題列表 登入
三星高級會員 #21
皇兄大大    辛苦了   感謝^^
超級版主 #22
原帖由 菲兒XD 於 10-5-5 04:20 PM 發表
皇兄大大    辛苦了   感謝^^

唔洗客氣 大家玩得開心就好勒:cheers:
一星新手會員 #23
唔錯...睇睇有咩職啱我..:smilie_:D4:
三星高級會員 #24
對新手黎講,真係好好用.  :D2
超級版主 #25
咁大家睇完係好既 按一按1#文章下面果個推薦 等個post上到熱門 等多d人可以睇到post 謝謝
四星黃金會員 #26
樓主會玩返?
有老手起碼可以帶下新手!! 唔比GOD都唔得啦!!:smilie_:D3:
超級版主 #27
原帖由 都是你的錯 於 10-5-5 05:51 PM 發表
樓主會玩返?
有老手起碼可以帶下新手!! 唔比GOD都唔得啦!!:smilie_:D3:

封測會隨便玩玩 到左公測 我全力玩:cheers:
四星黃金會員 #28
有無咩職系打手+有人組-3-
超級版主 #29
原帖由 tommy7410852 於 10-5-5 06:11 PM 發表
有無咩職系打手+有人組-3-

洛汗所有職業都好平均同各有用處 唔會獨大 就算白精既牧c 雖然有補血 但都唔一定多人組 所以你可以隨自己喜歡黎玩 唔洗就潮流

最重要合裝合到神裝 咩職都會搶手
四星黃金會員 #30
咁玩鄲既話 以後的前途會唔會系單練的?/_\
仲有,鄲2轉玩咩好 - -
d隻game系咪屈錢的-v-'
thx~~~ ==
超級版主 #31
原帖由 tommy7410852 於 10-5-5 06:19 PM 發表
咁玩鄲既話 以後的前途會唔會系單練的?/_\
仲有,鄲2轉玩咩好 - -
d隻game系咪屈錢的-v-'
thx~~~ ==

團練 真係唔講求職業嫁 唔洗太擔心 你有朋友就自然有團

其實2轉要咩職 我真係唔敢指定 最重要個人喜歡 你可以睇我提供既網址 睇下d技既作用 再衡量喜歡既職

未出商城未知屈唔屈錢 始終hk版同台版你兩間唔同公司

宜家都係封測 你可以慢慢試下你想玩既職業先 因為封測資料會刪除 所以暫時大把時間俾你試
四星黃金會員 #32
好的@@ 唔該曬
四星黃金會員 #33
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-5 06:30 PM 發表

團練 真係唔講求職業嫁 唔洗太擔心 你有朋友就自然有團

其實2轉要咩職 我真係唔敢指定 最重要個人喜歡 你可以睇我提供既網址 睇下d技既作用 再衡量喜歡既職

未出商城未知屈唔屈錢 始終hk版同台版你兩間唔同 ...

唔該,個個網個到d技能 有d系有點 有d系無點到- -
系咪姐系唔洗加點落去無點到個d?==
超級版主 #34
原帖由 tommy7410852 於 10-5-5 06:38 PM 發表
好的@@ 唔該曬

封測而已 放鬆玩 最重要試左唔同職業 選岩心水 到公測時 齊齊狂升
二星初級會員 #35
謝謝大大提供的資料
超級版主 #36
原帖由 ~深之海洋~ 於 10-5-5 06:55 PM 發表
謝謝大大提供的資料

小意思 唔洗客氣
四星黃金會員 #37
e 本野有一點錯左= =
力龍 5洗魔消血增
不過參考 都ok
證明招龍舞係冇用
血龍蝕日
睇下40lv過後 血多5多
到時再決定

我計過 1~20 2力2體
       21~50 2力1體1敏
       51~79 3力2體1敏
       80lv先重點 全體

超級版主 #38
原帖由 問題先生 於 10-5-5 07:38 PM 發表
e 本野有一點錯左= =
力龍 5洗魔消血增
不過參考 都ok
證明招龍舞係冇用
血龍蝕日
睇下40lv過後 血多5多
到時再決定

我計過 1~20 2力2體
       21~50 2力1體1敏
       51~79 3力2體1敏
       80lv先重 ...

書只教正常既野 但我記得魔消血增同血消魔增 係要學 因為要路過去學其他技
四星黃金會員 #39
首先支持樓主先~
做左幾個post既cd-rom 覺得樓主對隻game都幾有愛..都忍唔住要留言十卜下
雖然我係一個新手..只係係台版玩過封測..之後就無玩..
希望係game入面見到樓主啦..
四星黃金會員 #40
原來係咁- -
不過魔消血增冇用
但血消魔增 的確有用^^
mp水都免了
回到最頂傳統版

選擇頁數