私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
八星無敵會員 #21
可惜唔夠分加你gd:smilie_:P2:
二轉會員 #22
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
e到咪有個世紀端囉 仲要包埋服務端
三星高級會員 #23
原帖由 不滅的靈魂 於 10-5-7 12:26 AM 發表
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
e到咪有個世紀端囉 仲要包埋服務端

e個端bug多到喊~玩單機就ok~
開俾人玩就~自己唸
多係果句啦  冇免費既午餐
八星無敵會員 #24
原帖由 SP-BoY 於 7-5-2010 00:31 發表

開俾人玩就~自己唸

路...唔係只得一條 :em012:

方法..唔係只得一個 :em012:
三星高級會員 #25
原帖由 ~鬼兒~ 於 10-5-7 01:42 AM 發表

路...唔係只得一條 :em012:

方法..唔係只得一個 :em012:

其實冇1個服係冇bug既  都要自己整
實習版主 #26
好有用不過之前睇過了謝:victory:
五星白金會員 #27
賣端既 去交易區喇 :em012:
超級版主 #28
原帖由 呀龍=] 於 10-5-7 06:38 AM 發表
賣端既 去交易區喇 :em012:

咁你放心都得勒 依d端唔會有人買嫁 同埋如果係宣傳賣端我一定會扣分加刪post:fire:

同埋本私服版係唔俾有任何出售有關私服遊戲 你到交易區睇下性質就知道
三星高級會員 #29
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-7 07:49 AM 發表

咁你放心都得勒 依d端唔會有人買嫁 同埋如果係宣傳賣端我一定會扣分加刪post:fire:

甘咪係^^ 死仔一定吾放過我既><
二轉會員 #30
賣端~!
賣上網找到的端
:smile_30.gif:
三星高級會員 #31
原帖由 西米WestRice 於 10-5-7 10:50 AM 發表
賣端~!
賣上網找到的端

甘又吾係網上端~可以開到服既端~^^
我不知整左幾多野^^整左幾多bug  旦有d吾識>~<
三星高級會員 #32
你咪果時開私服比人玩但係乜都唔識..之後轉左新AC用果個人
二轉會員 #33
sp-boy 是神人
+1
二轉會員 #34
原帖由 SP-BoY 於 10-5-7 12:31 AM 發表

開俾人玩就~自己唸

我都知多bug到咩咁啦--
只不過係提供個端比人試下姐
超級版主 #35
原帖由 SP-BoY 於 10-5-7 10:17 AM 發表

甘咪係^^ 死仔一定吾放過我既>

邊有唔放過你呀:smile_13.gif:

我做事 個個會員都知道 我係鐵面無私嫁啦 我好多私下既朋友 有違規我都喊住處分既:cry:

但絕無用針對既方式對人 合情合理既 就算扣左分都拎得返:redface:
三星高級會員 #36
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-7 12:29 PM 發表

邊有唔放過你呀:smile_13.gif:

我做事 個個會員都知道 我係鐵面無私嫁啦 我好多私下既朋友 有違規我都喊住處分既:cry:

但絕無用針對既方式對人 合情合理既 就算扣左分都拎得返:redface:

呵呵><我都知道你鐵面無私  我好少會人捉到錯~
二轉會員 #37
多謝分享  多謝分享  多謝分享
四星黃金會員 #38
其實有無人開個墨黎玩下?比小小錢is ok?
重要的是唔好lag!
有外攻裝就更爽

四星黃金會員 #39
正wo...
試下得唔得先 a_a""
二轉會員 #40
原帖由 肥樂 於 10-5-7 04:57 PM 發表
正wo...
試下得唔得先 a_a""

得~
隨意試, 慢慢試