《嗜血DNA》遊戲公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1

初步協定:

宗旨:一齊玩過online game既朋友們不論是敵是友,都能聚首一堂

開山始祖:
離棄方兒

現任掌門:
阿生  

公會管理人:
卍小妖卍
暗戀
比絲基

vip成員:
千本櫻由(失蹤人口組)
戀儿(拒絕人口組)
腐貓子(販賣人口組)
紫嫣兒(特殊人口組)
魔撒(媾女媾上腦人口組)
中川神傑(同上)

公會最新公告:

game內可以搵   以上人渣收人
我地每晚7點起都會係新星廣場左下角集合一齊打戰場架
我地已經轉為戰鬥公會啦
戰鬥公會在一旦宣戰後限時內可以互相在任何地方什至城內pk 死掉不會扣經不會扣裝備耐久
還有  我地團已有有公會戰獎勵  角色能力值全+5%   及  hp上限+5%
遲d仲會有  經驗加乘  掉寶率加乘 金錢加乘添架!!!
加入條件: 35級以上 常上 愛打戰場 
所以鍾意打交既你快d入啦!!!!

加入資格:是次遊戲由於有戰場關係,所以一定要有skype,有咪,有喇叭,缺一不可。

經過商議之後決定對外招生,請add skype改埋game名向我聯絡,教學方法拉下後可看到

只要之前係星漾羽憶(rf)...緋色薔薇(aika)...,惡人谷(aika)...叛軍(金庸)等等....我都會想辨法搞你入黎
自己留言....某人誓言(哈曼嘉)是次公會規模巨大,要有必死決心者才可加入...非做最強公會不可face_l_18:

本公會使用skype程式:

skype id:leoleungsith

三星高級會員 #2
=_=藍光唔係話唔玩咩!?
月wing=_=前日好似先話左公測唔玩too..
三星高級會員 #3
方兒又黎!?唔係去左玩rf咩?
唔係fd入唔入得:smilie_O_o:
五星白金會員 #4
原帖由 wenbb 於 10-5-16 11:06 PM 發表
=_=藍光唔係話唔玩咩!?
月wing=_=前日好似先話左公測唔玩too..

唔知啦,到時先算,我聽哈曼嘉講ONLY
你要JOIN嗎face_l_18:

原帖由 `yiNoO 於 10-5-16 11:10 PM 發表
方兒又黎!?唔係去左玩rf咩?
唔係fd入唔入得:smilie_O_o:

封測冇玩啦
商城制=886

二星初級會員 #5
rf 比人排斥走左.___."
二星初級會員 #6
dna = 商城 = 886   -__-"
三星高級會員 #7
原帖由 OGC-離棄方兒 於 10-5-16 11:35 PM 發表

唔知啦,到時先算,我聽哈曼嘉講ONLY
你要JOIN嗎face_l_18:

封測冇玩啦
商城制=886

-_-問下人先..
七星元老會員 #8
.. 見 RF 無聊.. 悶悶地..
諗住轉下啲血腥遊戲刺激下.. 又見樓主你 face_l_18:
五星白金會員 #9
原帖由 六b 於 10-5-17 01:10 AM 發表
.. 見 RF 無聊.. 悶悶地..
諗住轉下啲血腥遊戲刺激下.. 又見樓主你 face_l_18:

我無處不在face_l_18:
三星高級會員 #10
方兒真係咩game都玩wor

我同米仔都會玩呢隻game

神勇魯迪仔
米路士
五星白金會員 #11
原帖由 miniandrew 於 10-5-17 10:33 AM 發表
方兒真係咩game都玩wor

我同米仔都會玩呢隻game

神勇魯迪仔
米路士

我都冇打機好耐,係有人叫我玩先玩...
\米仔很久不見啦啵
幫我問候下佢
你有冇興趣一齊玩face_l_18:
三星高級會員 #12
咪我同米仔囉......
五星白金會員 #13
已加名:victory:
五星白金會員 #14
原帖由 wenbb 於 10-5-17 12:25 AM 發表

-_-問下人先..

哈曼嘉話預埋你份嫁啦啵face_l_18:
三星高級會員 #15
原帖由 OGC-離棄方兒 於 10-5-17 07:16 PM 發表

哈曼嘉話預埋你份嫁啦啵face_l_18:

-0-'醉曖同mr飛呢.~
and..打wen==唔好加個bb落去..thx..
五星白金會員 #16
八卦一下  方兒你會玩咩職:smile_13.gif:
三星高級會員 #17
-,-我又玩"
五星白金會員 #18
原帖由 復仇小淚 於 10-5-17 09:01 PM 發表
八卦一下  方兒你會玩咩職:smile_13.gif:

法師/薩滿/d仔
睇心情
我hp識你
你都識我:smilie_/):

五星白金會員 #19
原帖由 臭草=] 於 10-5-17 10:04 PM 發表
-,-我又玩"

who are you?
五星白金會員 #20
原帖由 wenbb 於 10-5-17 07:32 PM 發表

-0-'醉曖同mr飛呢.~
and..打wen==唔好加個bb落去..thx..

mr飛個傻豬豬會玩嫁咩face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數