FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #1
不提以前香港地區半滿頻道
只提09下半年與10上半年,從每天熱火朝天的團內對戰直到今時的半月一遇
果真是逝去感情如何留得住
二轉會員 #2
如果光頭你歸來多好
雖然會如新手一般不堪face_l_18:
三星高級會員 #3
我仲有玩.全職業.都有.全MVP等級.
升緊PG@@
二轉會員 #4
果真是世事都被你看透了
一星新手會員 #5
根本好難玩.. server係台灣.. 你只可以見到D人飛黎飛去.. 想玩技術.. 得! 搵齊香港人先再講啦xD"
三星高級會員 #6
原帖由 《幻》 於 10-6-5 06:41 PM 發表
根本好難玩.. server係台灣.. 你只可以見到D人飛黎飛去.. 想玩技術.. 得! 搵齊香港人先再講啦xD"

我好少遇到呢個情況...
五星白金會員 #7
原帖由 《幻》 於 10-6-5 06:41 PM 發表

我唔會。。 全部都係我飛人地冇飛

而且..星期5,6,日夜晚 明星2,3都爆哂ser..冠軍錦標賽更加都係好多人

而新手1,果d更加係爆哂 唔洗講 超新3都係爆哂  唔信你自己睇下
六星鑽石會員 #8
lag到hihi    我呢d舊玩家想重玩番 都廢lun事
五星白金會員 #9
玩撚啊 有q 香港地區 唔好當我柒頭 我都有玩架

我機勁 好少會飛尼飛去
二轉會員 #10
原帖由 Saint小健c 於 10-6-30 06:54 PM 發表
玩撚啊 有q 香港地區 唔好當我柒頭 我都有玩架

我機勁 好少會飛尼飛去

時間的浸禮啊..這就是你們這一代缺少的
香港地區於開服後一個月左右官方創建,剛開始都是香港人在玩,最高時候有半滿的人數,後來台軍入侵,整條頻都爆滿,帶來的後果就是香港人被沖散
後球團開放,始開始重新集結香港人。
直至現今,活躍球團剩下倆個,一個G.R.I.N,一個天朝
時間的浸禮啊...沒人把你當[柒頭],只是你的無知令你當自己是[柒頭]而已..

一星新手會員 #11
原帖由 封鎖心靈 於 10-6-30 07:49 PM 發表

時間的浸禮啊..這就是你們這一代缺少的
香港地區於開服後一個月左右官方創建,剛開始都是香港人在玩,最高時候有半滿的人數,後來台軍入侵,整條頻都爆滿,帶來的後果就是香港人被沖散
後球團開放,始開始重新集結香 ...

答得好正 :smilie_:P2: :smilie_/):
二星初級會員 #12
hkbn玩仲會唔會lag呢@@
我記得之前玩
要一隊香港人先唔會lag.
但要齊一隊香港人邊有咁易阿-0-

最近想玩番-,-
有無人話我知近況
二轉會員 #13
齊一隊香港人有幾難
我日日都一隊香港人打架啦..
以前2隊香港人互片
八星無敵會員 #14
感觸無限呀...
以前隻game岩岩出嫁陣(數碼戲胞時)
2kf多人玩到可以攪比賽..
到左紅心辣椒代理...有球團了 有好多香港團出泥..
當時最強隊伍相信大家都會記得係絕對零度..
到後期開始小人玩 都重有綠帽軍團作為香港球團支柱..
現今卻...唉
搵人開番個代表性d既香港球團就好了...

ps:想玩番但是裝完卡住係更新到..so sad

二轉會員 #15
原帖由 串人王 於 10-7-5 10:18 AM 發表
感觸無限呀...
以前隻game岩岩出嫁陣(數碼戲胞時)
2kf多人玩到可以攪比賽..
到左紅心辣椒代理...有球團了 有好多香港團出泥..
當時最強隊伍相信大家都會記得係絕對零度..
到後期開始小人玩 都重有綠帽軍團作為香 ...

最強隊伍絕對零度:smilie_O_o: :smilie_??:
一星新手會員 #16
最強隊伍絕對零度?
有d咁既事?
八星無敵會員 #17
原帖由 封鎖心靈 於 10-7-5 12:16 PM 發表

最強隊伍絕對零度:smilie_O_o: :smilie_??:

有錯嗎?我記得當時的確佢地差唔多係最勁的-.-"
二轉會員 #18
原帖由 串人王 於 10-7-7 11:04 PM 發表

有錯嗎?我記得當時的確佢地差唔多係最勁的-.-"

呃,算了
只能說,綠帽軍團 封鎖心靈+生哥+籃版仔囝打零度通常都只勝不輸

回到最頂傳統版

選擇頁數