私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
四星黃金會員 #41
檔案版本不符 有冇人識整-_-?
二星初級會員 #42
同到人一齊玩??
二轉會員 #43
我整到ser係有2個..1個502df1個單機....  

個開ac我接創帳號無反應
同埋1開頭個添加程式我搵唔到- -
二星初級會員 #44
MAwulinmoney 完全開唔到- - !!!
五星白金會員 #45
整到na`-_-係研究唔到點加紅利個d
VIP會員 #46
找到了 有關 經驗同商城

商城文件为仿雄霸文件,部分新物品无法购买为正常现象,到时候会修复!

请把Treasure.dat放入客户端的HyData文件夹里

TreasureItem.dat文件分别放入服务端的Gsrv文档的data文件夹  与Dsrv文档的data文件夹
      然后启动服务端进入游戏商城便可恢复仿雄霸商城

本商城为196页商城 部分物品到时候修复 另附上17武林经验数据具体多少倍我也不清楚
请将NPC_Server.DAT放入Gsrv文档的data文件夹下
另自己修改了原17经验的20倍 50倍 100倍一套有需要的自己选择

20倍: 20_NPC_Server.DAT  
50倍: 50_NPC_Server.DAT
100倍:100_NPC_Server.DAT

分别将文件改名为:NPC_Server.DAT放入Gsrv文档的data文件夹下即可

http://u.115.com/file/t1a744b5f3

來自~http://www.9uxy.com/read.php?tid-44125.html

六星鑽石會員 #47
0.0'
同fd近排玩陣個歡樂服
對呢隻game冇咩研究
唔多想開黎試XD
希望樓主研究多啲@_@
五星白金會員 #48
原帖由 全完仔仔 於 10-5-21 02:29 AM 發表
找到了 有關 經驗同商城

商城文件为仿雄霸文件,部分新物品无法购买为正常现象,到时候会修复!

请把Treasure.dat放入客户端的HyData文件&#22 ...

試左` 不太好用``
二轉會員 #49
如果我個電腦冇添加硬件咁點整??= =
三星高級會員 #50
原帖由 月夜尋狼 於 10-5-21 07:32 AM 發表
如果我個電腦冇添加硬件咁點整??= =

點會冇...."
一星新手會員 #51
有冇人研究到點樣解鎖物品?
四星黃金會員 #52
我一開GAME揀完第一個就連線中0...連線中1 跟住WEB忙碌中
四星黃金會員 #53
請問點開外網?
server邊個檔要改ip?
二星初級會員 #54
點set 儲存server data 既時間 同位置...
二星初級會員 #55
次次關server 之後再開番, 入面d 角色全部唔見哂既- -

(7)有關連文設定於必須內容為”引用功能”回答問題性質,而發問問題禁止連文,如發表後再有新問題而主題最後發表是自己,必須使用”編輯功能”把問題補充,不接受先後發表推文/遊戲感想/遊戲心得等等夾雜連文!

[attach]305755[/attach]
五星白金會員 #56
佢一開頭個度正網卡,
唔係好識正,
佢大陸vista同我香港xp個控制台好似有d出入,
有冇人可以將一開頭正網卡個部份用圖片教學post出黎一下?
四星黃金會員 #57
原帖由 007097 於 10-5-22 02:16 PM 發表
次次關server 之後再開番, 入面d 角色全部唔見哂既- -

個SER都要SAVE
但係我就發現無得加點既=.=?
五星白金會員 #58
ava正bo
試下玩先:ro01:
三星高級會員 #59
原帖由 ★°﹏曦少 於 10-5-22 04:16 PM 發表
佢一開頭個度正網卡,
唔係好識正,
佢大陸vista同我香港xp個控制台好似有d出入,
有冇人可以將一開頭正網卡個部份用圖片教學post出黎一下?

Start->input "hdwwiz.exe"-> Enter->Next->choose the 2nd option->Next->Network card
->Microsoft->Microsoft Loopback Adapter(suppose to be?)->Next->Next
Finished
三星高級會員 #60
因為佢係VISTA
我跟住佢條片
完全整唔到...
我係WIN7...望高人求救!!

回到最頂傳統版

選擇頁數