私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
五星白金會員 #81
原帖由 chch1313 於 10-5-28 07:43 PM 發表
有冇人知點set  GM號= =

基本上你都係改個角色野-_-
冇咩分別-_-仲有咩叫gm號`
一星新手會員 #82
原帖由 Ar文' 於 10-5-28 05:31 PM 發表

唔清楚-_-`因為我唔係跟佢錄像-_-`

那你怎樣玩到的?
超級版主 #83
原帖由 魔乂天使 於 10-5-28 08:08 PM 發表

那你怎樣玩到的?

錄像都係有關架設起ser而已 如果本身對私服架設起ser有認識 真係唔需要睇錄像的
一星新手會員 #84
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-28 08:37 PM 發表

錄像都係有關架設起ser而已 如果本身對私服架設起ser有認識 真係唔需要睇錄像的

o..我承認我對這些的知識不足
不過對我這新手來說錄像是必需的
不過請問一下你知不知道看這個錄像要什麼軟件!?
超級版主 #85
原帖由 魔乂天使 於 10-5-29 12:13 AM 發表

o..我承認我對這些的知識不足
不過對我這新手來說錄像是必需的
不過請問一下你知不知道看這個錄像要什麼軟件!?

我沒下載錄像 不過你可以試下在錄像的文件檔左接一下 選擇開啟既軟件下 例如你電腦本身有Windows Media Player之類可以試下
一星新手會員 #86
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-29 01:20 AM 發表

我沒下載錄像 不過你可以試下在錄像的文件檔左接一下 選擇開啟既軟件下 例如你電腦本身有Windows Media Player之類可以試下

我試了電腦本身的Windows Media Player、GOM、Real Player 等的軟件還是看不到
超級版主 #87
原帖由 魔乂天使 於 10-5-29 03:35 AM 發表

我試了電腦本身的Windows Media Player、GOM、Real Player 等的軟件還是看不到

我幫你下載左落黎測試要用咩軟件睇 但發現下載後就直接點擊執行就ok 根本唔需要用任何Player

[attach]308021[/attach]
[attach]308023[/attach]
[attach]308025[/attach]
四星黃金會員 #88
exe檔開唔到,部機有事啦!
五星白金會員 #89
服務端我單唔到-.-
二星初級會員 #90
請問一下~
如果只要開單機的話
流程是如何呢~??
另外~開武林私服得電腦配備需要多大
我E4600   2G記憶體   開程式會整個停掉不動0.0
超級版主 #91
原帖由 ppbar123 於 10-5-29 11:17 AM 發表
請問一下~
如果只要開單機的話
流程是如何呢~??
另外~開武林私服得電腦配備需要多大
我E4600   2G記憶體   開程式會整個停掉不動0.0

架設好就係單機啦
二星初級會員 #92
單機就是只要開PDSrv.exe       PgameSrvs.exe     Mawulinmoney.exe    Mala_Wlin
這四個就行了嗎
裡面有個虛擬網卡需要嗎
超級版主 #93
原帖由 ppbar123 於 10-5-29 01:37 PM 發表
單機就是只要開PDSrv.exe       PgameSrvs.exe     Mawulinmoney.exe    Mala_Wlin
這四個就行了嗎
裡面有個虛擬網卡需要嗎

你看來真係對依方面唔多識 如果係咁建議你加佢地m群問會比較學到
一星新手會員 #94
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-29 04:46 AM 發表

我幫你下載左落黎測試要用咩軟件睇 但發現下載後就直接點擊執行就ok 根本唔需要用任何Player

你電腦有ScrSelf Player呢個軟件!?
超級版主 #95
原帖由 魔乂天使 於 10-5-29 02:55 PM 發表

你電腦有ScrSelf Player呢個軟件!?

應該係冇既 我記得我冇裝過依類野:donno:
一星新手會員 #96
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-29 03:09 PM 發表

應該係冇既 我記得我冇裝過依類野:donno:

應該冇haha

我去搵ScrSelfPlayer黎dl dl完之後再dl多次個錄像就看到了
((未dl ScrSelfPlayer之前不論我dl幾多次都係睇唔到的))
所以,,,或者係你先前裝落唔記得的
而且非常感謝你張圖~~
超級版主 #97
原帖由 魔乂天使 於 10-5-29 04:05 PM 發表

應該冇haha

我去搵ScrSelfPlayer黎dl dl完之後再dl多次個錄像就看到了
((未dl ScrSelfPlayer之前不論我dl幾多次都係睇唔到的))
所以,,,或者係你先前裝落唔記得的
而且非常感謝你張圖~~

kakaka 因為電腦唔只我一個用 所以答你應該冇 但我亦係電腦搜尋唔到ScrSelfPlayer

不過你下載左ScrSelfPlayer 宜家睇到就ok晒
一星新手會員 #98
請問怎樣調出金葉跟紅利
一星新手會員 #99
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-29 06:38 PM 發表

kakaka 因為電腦唔只我一個用 所以答你應該冇 但我亦係電腦搜尋唔到ScrSelfPlayer

不過你下載左ScrSelfPlayer 宜家睇到就ok晒

搜尋唔到咁就真係奇了~xd

不管怎樣 還是很感謝你
超級版主 #100
原帖由 魔乂天使 於 10-5-29 11:11 PM 發表

搜尋唔到咁就真係奇了~xd

不管怎樣 還是很感謝你

唔洗謝謝 都幫唔到你 不過又真奇怪 如果安裝左一定搵到 我又搵唔到怪怪地

最重要你宜家睇到錄像學到架設就ok了
回到最頂傳統版

選擇頁數