夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原帖由 死GC 於 10-5-26 11:25 AM 發表
GC 終於有回覆我佢地處理中,  你試下再發email 去. 日日 re-send

okok 我會架啦:smilie_/):
二星初級會員 #22
原帖由 死GC 於 10-5-26 11:29 AM 發表

豆豆~~~上個星期冇補到, 有D玩家仲發現少左經, 佢地係認真測試過架, 唔係就咁講少左.   快D去同GC講啦,  強烈要求補償))))))))))))))))))))))) :smile_38.gif:  

聽講而家佢地都研究緊到底點解會發生D咁既事!
不過今日開始就係露娜許願帖活動既第二階段啦~我會幫大家監案住,今次個 EXP 活動再有咩唔對路,即時幫大家出手,唔係,係出口至真!
一星新手會員 #23
原帖由 官方豆豆 於 10-5-26 04:12 PM 發表

聽講而家佢地都研究緊到底點解會發生D咁既事!
不過今日開始就係露娜許願帖活動既第二階段啦~我會幫大家監案住,今次個 EXP 活動再有咩唔對路,即時幫大家出手,唔係,係出口至真!

豆豆 : 許願帖還許願帖WOR, 叫佢地唔好當補左呀, 果個獎經活動佢提前左2個星期冇, 完左個許願帖活動後安排補反比大家:smile_38.gif:
二星初級會員 #24
GC係咁廢架啦!!   睇下佢隻夢之歷險都無晒人玩!!  玩尼玩去都係d老手 重開ac重up  
比個死地搞到無晒人玩
一星新手會員 #25
原帖由 死GC 於 10-5-21 02:42 PM 發表
TO : 豆豆
岩岩發左去GC啦 (如下),  幫忙催下佢地啦. 等你好消息~~
Tks a lot !!!!!

To: luna@gamecyber.com.hk
Subject: 登入獎上獎 ~~ 領獎問題 (最新資料)
Date: Fri, 21 May 2010 14:31:35 +0800

To : 豆豆
到而家都仲未補, 到底點搞 ??? 係領獎設定既問題, 直接補反咪得囉, 有幾難 ??? 係佢地既錯就要快手補救啦.  
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數