《嗜血DNA》遊戲心得區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
以下技能點係用盡無多如既技點
技能
攻技:
閃電冷氣砍殺(1lv)
閃電冷氣投擲(10lv) <--cd1秒高lv低lv都係必點 打人打怪用
火焰詛咒強打(10lv)<--點滿左之後95%暈到人(3秒) 升1級+5%成功率(必點)
誘明箭失(4lv)<--有65%成功暈人2秒 (e個都係必點30m距離暈到人佢就死得:smilie_:10: )
神秘暴風(4lv)<-- 一次打7個人既範圍技(戰埸魔化後出既話一定死2-3個xd)
輔助:
自然治療(1lv)
元氣吸收(1lv) 要+1下 黎學下一招(憤怒的一擊)
憤怒的一擊(7lv)+73魔攻^^
精靈的保護(10lv)  小弟覺得防俾較重要~~
與維洛斐的契約(5lv) 一唔對路走佬精選~(快過任務坐騎xd)
瞬間治療(1lv) 同自然治療一齊用都補到6百幾血嫁~~~
帶刺指武(1lv) 人地走佬可以慢人

以下DNA點數:剩1(最重要係頭4招)治療可唔點留DNA(2轉可能又要DNA~~~)
DNA:
閃電冷氣投擲強化(5LV)打人打痛D~~~
精靈的保護強化(5LV)高D防丫~~~
憤怒的一擊強化(5LV) +多D魔攻
神秘暴風(4LV) 打痛D~~~
瞬間治療強化(5LV) E個可以點可以唔點

希望以上資料幫到各位,有用既回覆下拉~~~~~~~~

三星高級會員 #2
我和你有些小不同
精靈的保護(0lv)因為我見很多人說多77防傷害沒低很多
帶刺指武(0lv) d招就 閃電冷氣砍殺(3lv)代替了/唔要慢人都可以
火焰詛咒強打(6lv) 再+之後點都唔會+暈秒數
瞬間治療(10lv) 瞬間治療我1000幾血1補完 我係戰場就是這一下死變不死
另外仲有招1秒先出到招補我都+左1點 但係個人覺得用途沒 瞬間治療好
DNA我就+閃電冷氣投擲強化.神秘暴風
憤怒的一擊強化 1點可以
其他留2轉

三星高級會員 #3
睇定點配點..等我後日第2隻封頂去玩魔導先.....飯蕉!
四星黃金會員 #4
原帖由 manho5 於 10-6-1 08:45 AM 發表
我和你有些小不同
精靈的保護(0lv)因為我見很多人說多77防傷害沒低很多
帶刺指武(0lv) d招就 閃電冷氣砍殺(3lv)代替了/唔要慢人都可以
火焰詛咒強打(6lv) 再+之後點都唔會+暈秒數
瞬間治療(10lv) 瞬間治療我1000 ...

你火焰詛咒強打唔點到10lv 就成功率低 (6lv應該得75%成功率都miss好大)
同人單挑好蝕底 戰士沖埋黎 佢打你唔死 出火焰詛咒強打(95%既) 真係差唔多下下中
保護同瞬治 係2選lo 瞬治係+好多血  但係招保護 係+百幾防(計埋dna)
俾盜賊打你無咁易死丫 +血都唔係唔好既 但係一有賊打你可能補都補唔到就死左

當然拉 如果唔想買個技能初始化  就真係要睇下你個人要留點定係想自己現時勁d
三星高級會員 #5
多謝你的分享!我試下+先
一星新手會員 #6
多謝大大的分享喔 試著練練看
三星高級會員 #7
想問一下..魔導士可以接變異獸的任務然後變異獸的嗎?
四星黃金會員 #8
原帖由 新鮮 於 10-6-4 10:31 AM 發表
想問一下..魔導士可以接變異獸的任務然後變異獸的嗎?

每個職業都可以變異~~~~~(23級就開始接變異任)
五星白金會員 #9
你唔留DNA   2轉加血上限唔學?  Snow Burst減起手時間又唔學?
四星黃金會員 #10
原帖由 復仇小淚 於 10-6-5 07:33 PM 發表
你唔留DNA   2轉加血上限唔學?  Snow Burst減起手時間又唔學?

你看番下少少既回覆 我e+係無留點既  e個係49lv魔導玩既技(唔留點)
2轉之後就唔係49lv拉又唔同+法
我都講左唔想用錢玩既就考慮我d+法
因為我已經買左5張dna(增加5點) 夠我2轉用

二星初級會員 #11
夠技點嗎?
唔夠技點,有多DNA都無用嫁喎
我個加法就1張DNA卷都無用
1轉DNA佔15(閃電冷氣投擲強化,憤怒,暴風)
2轉DNA佔10(加魔攻,血上限)
四星黃金會員 #12
原帖由 gary1456 於 10-6-7 02:05 PM 發表
夠技點嗎?
唔夠技點,有多DNA都無用嫁喎
我個加法就1張DNA卷都無用
1轉DNA佔15(閃電冷氣投擲強化,憤怒,暴風)
2轉DNA佔10(加魔攻,血上限)

-.-看睇下回覆我話會用回技卷2轉還2轉拉
2轉69lv咪再post過另一個心得lo
五星白金會員 #13
我怕有新手就係跟左你配點  點知又要買299點咋
二星初級會員 #14
新手....
如果我加錯DNA點 可唔可以重點?
加左好多落閃電冷氣砍殺 咁我係咪要重新升過.....?
一星新手會員 #15
:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
回到最頂傳統版

選擇頁數