《洛汗》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
公會長:驚日
副會長:魔尊公主

會規:
1.嚴禁做任何白目行為,如拖怪撞人,開紅殺人,搶場搶怪
2.嚴禁出口傷人,在區頻跟人吵架串人等
3.同公會或同盟之間嚴禁搶場
4.公會的團結為一切優先,請尊重自己尊重團友,嚴禁在公會吵架

因為人數比較多,很難管理好所有人,如被本公會的人胡亂殺害,請直接找我本人處理
p.s為防止行政混亂,任何同盟,敵對,或相關外交行為,請直接聯絡我本人,非我本人所說的任何事情,都可以視作流言。

再p.s 我係日仔~本人~識我ga朋友歡迎一齊玩^_^

二星初級會員 #2
公會長:驚日
副會長:魔尊公主

會規:
1.嚴禁做任何白目行為,如拖怪撞人,開紅殺人,搶場搶怪
2.嚴禁出口傷人,在區頻跟人吵架串人等
3.同公會或同盟之間嚴禁搶場
4.公會的團結為一切優先,請尊重自己尊重團友,嚴禁在公會吵架

因為人數比較多,很難管理好所有人,如被本公會的人胡亂殺害,請直接找我本人處理
p.s為防止行政混亂,任何同盟,敵對,或相關外交行為,請直接聯絡我本人,非我本人所說的任何事情,都可以視作流言。

再p.s 我係日仔~本人~識我ga朋友歡迎一齊玩^_^

五星白金會員 #3
同驚青有冇關係
四星黃金會員 #4
話就話唔會開紅 實際有幾多人做到?
二星初級會員 #5
原帖由 OGC-離棄方兒 於 10-6-12 02:49 AM 發表
同驚青有冇關係

玩野丫~死方兒-.-
做咩轉左會
二星初級會員 #6
原帖由 tigercheng 於 10-6-12 05:38 PM 發表
話就話唔會開紅 實際有幾多人做到?

從來都唔係一件容易GA事~
不過有心做~總會比人感覺到GA
四星黃金會員 #7
龍戰激多人行兩步右見多個龍戰
id:泰國x王KinG<- 激新手
三星高級會員 #8
阿日開左post囉0.0
支持支持
小雪報到:smilie_:)3:
一星新手會員 #9
face_l_18: face_l_18: face_l_18:
偷偷睇下個POST,又偷偷甘笑下,再偷偷甘離開
三星高級會員 #10
龍戰天下激多靚女 大家快d入 :love2:
四星黃金會員 #11
夜晚玩多要唔要呀@@:smilie_:10:
二星初級會員 #12
日a.a"   丫鋒 報到     龍戰天下收人@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 唔搞事"
一星新手會員 #13
有冇女溝嫁?!!!! 新手一名!!!!可以入嗎?
論壇乞丐 #14
0lv入唔入得-,-'
一星新手會員 #15
.... 入左半日~_~ 退左會~~~
囧...公會的團結為一切優先,請尊重自己尊重團友,
二星初級會員 #16
原帖由 小冰b-3- 於 10-6-14 02:49 AM 發表
.... 入左半日~_~ 退左會~~~
囧...公會的團結為一切優先,請尊重自己尊重團友,

因為人數比較多,很難管理好所有人,如被本公會的人胡亂殺害,請直接找我本人處理<<<<<

^^ 有問題可以搵我丫~冰b
二星初級會員 #17
支持:victory: :smilie_:)3:
五星白金會員 #18
小池兄留字-.-+多謝支持,拍謝XD
二星初級會員 #19
原帖由 helloman147 於 10-6-13 03:41 PM 發表
龍戰天下激多靚女 大家快d入 :love2:

又真係幾多美女GA~
特別係龍戰四大美人
一星新手會員 #20
唔知歡唔歡迎我呢?我真係自己玩到好悶好想有同伴..而家23黑精..GAME名都係滅無悔...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數