《SD高達Online》軍團區

主題列表 登入
二轉會員 #1

無牽掛者....對刺殺狂熱者
請即點進加入
http://gdclan.hk.9you.com/1-theredtower

組織活動范圍在高頻  士官或以上階級更佳:smilie_8):

ACG同好者優先:cheers:

1# 凡是白木,煩膠,擾亂他人者,愛造謠生事者等,一律踢不作警告
2# 多使用公會頻聊天吹水,多和會員一起戰鬥,性格孤僻者踢,我們不需要你  (如何在戰鬥中看公會頻,另一個公告有教)
3# 會長的說話就是一切

每星期六, 會檢查一次

如有任何問題,請在遊戲中寄信給  紫月修羅 or  雛心赭  以及可以利用公會留言板

如何在戰鬥中使用公會頻聊天#
設置   再選  遊戲;
戰鬥信息過濾  和  聊天信息過濾

入面的選項全部tick曬佢

咁就得架啦~
在戰鬥時可以按f4來進行公會聊天!
請大家多多在公會頻吹水=)

本帖隱藏的內容需要回覆才能觀看

絕密任務+本會最終目的!!!!
為萌化SD而戰!!!!!!!

八星無敵會員 #2
wow...:ro07: :ro07: :ro07:
二轉會員 #3
原帖由 『浩~哥仔』 於 10-6-13 02:17 PM 發表
wow...:ro07: :ro07: :ro07:

厄post新熱點:smilie_8):
八星無敵會員 #4
陰公...
一個人都無=.="

你個公會post整得唔夠吸引+詳細...
參考下我個個啦..:smilie_:10:

p.s 我都差唔多係時候要轉團..心淡了~
六星鑽石會員 #5
原帖由 『浩~哥仔』 於 10-6-15 05:20 PM 發表
陰公...
一個人都無=.="

你咩團?:smilie_:10:
八星無敵會員 #6
原帖由 wkhcharlie 於 10-6-15 07:04 PM 發表

你咩團?:smilie_:10:

jj既大團..
呃post團囉..
不過差唔多沒落:ro03:
六星鑽石會員 #7

一切高調 有牽掛 對刺殺唔狂熱 face_l_18:
二轉會員 #8
原帖由 kmhwilfres 於 10-6-15 08:32 PM 發表

一切高調 有牽掛 對刺殺唔狂熱 face_l_18:

所以你係去做佯攻的人材face_l_18: face_l_18:

原帖由 『浩~哥仔』 於 10-6-15 05:20 PM 發表
陰公...
一個人都無=.="

都話要低調:smilie_/): 唔要小學雞.....

ps. dry虫我已準備好批你:smilie_8):
六星鑽石會員 #9
原帖由 sumcat888-03 於 10-6-15 08:48 PM 發表

所以你係去做佯攻的人材face_l_18: face_l_18:

我唔要消失:mad:

凡是白木,煩膠,擾亂他人者,愛造謠生事者等,一律踢不作警告
佢係膠虫face_l_18:
二轉會員 #10
原帖由 kmhwilfres 於 10-6-15 08:58 PM 發表

人地係dry左d
還不到膠.....
膠的地步真係好恐怖.....
情況如下...想看就看...不看就skip吧=_=

一開始.....乜都唔理就收人...
咁就收左個小學雞啦....
嗯...10歲好似....
一開始就好友好咁解左一個任,因為大家都要解..
但解完之後用一大堆命令的語氣叫我地同佢解埋其他任....
解完多謝都冇句....
再加埋一大埋*&@$#&^@#

無曬野講= =.....
即踢不誤= =.....

廢話講完....
飯虫準備你的佯攻吧:smilie_8):
八星無敵會員 #11
原帖由 sumcat888-03 於 10-6-15 08:48 PM 發表

睇黎都差唔多時候走..
叫埋彈叔先...

原帖由 kmhwilfres 於 10-6-15 08:58 PM 發表

你係飯膠蟲:smilie_:10:
六星鑽石會員 #12
這兒呃post還不錯:victory:
二轉會員 #13
原帖由 『浩~哥仔』 於 10-6-16 12:47 PM 發表

睇黎都差唔多時候走..
叫埋彈叔先...

你係飯膠蟲:smilie_:10:

我已準備好批了~
快申吧:smilie_8):

原帖由 wkhcharlie 於 10-6-16 03:12 PM 發表
這兒呃post還不錯:victory:

這可是團友的中心思想~:smilie_/):
六星鑽石會員 #14
原帖由 sumcat888-03 於 10-6-16 06:19 PM 發表

我已準備好批了~

向我們挑戰吧:smilie_:10:
二轉會員 #15
原帖由 wkhcharlie 於 10-6-16 09:06 PM 發表

向我們挑戰吧:smilie_:10:

嗯....我要分....

題外話...
歡迎加入紅樓:smilie_8):
八星無敵會員 #16
原帖由 sumcat888-03 於 10-6-16 06:19 PM 發表

我已準備好批了~

死啦..
我竟然留戀個副團位:ro03: ...
同埋覺得好似對唔住j蟲添..
二轉會員 #17
原帖由 『浩~哥仔』 於 10-6-17 12:15 PM 發表

死啦..
我竟然留戀個副團位:ro03: ...
同埋覺得好似對唔住j蟲添..

有點像係j蟲對唔住我地.....佢都好似唔理個團咁.....走左第隻game....得閒就吹下水....(嗯....好灌切厄post的中心思想:smilie_/): )

想做副團可以俾你呀....
橫掂而家個會都係得我搞~_~(會長除左day off....朝早同深夜先上到)
人手不足啊.......
如果你得閒幫手搞的話:smilie_8):

我地好多刷經快開內部團戰
飯虫成日都追殺我fuck....

六星鑽石會員 #18
原帖由 sumcat888-03 於 10-6-17 12:18 AM 發表

嗯....我要分....

題外話...
歡迎加入紅樓:smilie_8):

你睇下我咩團先la:smilie_:10:
四星黃金會員 #19
原帖由 wkhcharlie 於 17-6-2010 11:38 PM 發表

你睇下我咩團先la:smilie_:10:

聖光你唔好周圍撩事好唔好
我覺得我仲有實力可以令到你唔好再周街講野
二轉會員 #20
原帖由 書呆子 於 10-6-18 12:29 AM 發表

聖光你唔好周圍撩事好唔好
我覺得我仲有實力可以令到你唔好再周街講野

詳細希望!

一分到手~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數