《洛汗》心得區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
去鄲城,右下角npc接任,
唔係好記得,npc好似叫阿茲瑪,
比較麻煩係要做完10lv任先可以再接20lv任,
最後到30lv任完任,
=======================================================
10lv任去賢者隱居地

20lv任去翰莢克紀念館

30lv任去翰莢克紀念館
(注意:巴羅坎、骷髏將軍、幽靈,不一定要去翰莢克紀念館,

如果要帶聖職補血,那不要去翰莢克紀念館,因為之前試過聖職去鄲/龍,會自動死:smilie_:10: ,

可以改改地方,去人類地區,地圖有個墜落的墓地,也有巴羅坎。

最簡單去惡靈洞解30lv任,不過路上危險。)

超級版主 #2
原帖由 問題先生 於 10-6-11 07:43 PM 發表
有冇人做左
交左3支水之後
要搵漢曼 佢係邊?
有冇人知整個流程

交左3支水之後 個合藥npc講左段野 但冇講搵漢曼 你邊到見到嫁

[attach]312215[/attach]

我都卡左係到搵唔到npc
四星黃金會員 #3
買件精靈甲
之後按地圖搵?
超級版主 #4
原帖由 問題先生 於 10-6-11 11:21 PM 發表
買件精靈甲
之後按地圖搵?

NPC就係咁講 但我搵唔到
五星白金會員 #5
個位NPC 係龍城防具商人個邊.. 旁邊的收集品NPC..
買完一件精0甲(上身) 就交俾佢完任..
P.S:小弟解完呢個任之後. 由於等限問題無法接取月牙灣任..
      據某網友所講... 要解哂所有任. 要到39級左右.."
超級版主 #6
原帖由 raysonlove 於 10-6-12 06:09 AM 發表
個位NPC 係龍城防具商人個邊.. 旁邊的收集品NPC..
買完一件精0甲(上身) 就交俾佢完任..
P.S:小弟解完呢個任之後. 由於等限問題無法接取月牙灣任..
      據某網友所講... 要解哂所有任. 要到39級左右.."

即係唔會係依個任何送龍武啦 因為知道鄲城有個任係有武送的

http://www1.2000fun.com/bbs/redi ... o=lastpost#lastpost

四星黃金會員 #7
搵5到骷髏警衛兵
四星黃金會員 #8
終於ko了
把野好勁
但好快又換43 enjoy多幾lv再換武= =
超級版主 #9
原帖由 問題先生 於 10-6-13 02:26 AM 發表
終於ko了
把野好勁
但好快又換43 enjoy多幾lv再換武= =

俾個詳細d既流程黎睇下啦
四星黃金會員 #10
搬番去1樓先

三星高級會員 #11
聖職補血係乜?
惡靈洞無骷髏將軍
一星新手會員 #12
我見人地有把武係解返黎 但係又唔知邊到接任...
D人話係龍城接 得個任叫龍之兵器係似D樣
但係個任要中級治癒藥水 又唔知邊到搵:ro03:
一星新手會員 #13
我搵晒4個龍乜龍乜, 之後同國王吹完水~
佢叫我搵第5把野比佢, 有冇人知點做?10000個THX
一星新手會員 #14
冇人識??????
五星白金會員 #15
10lv任去賢者隱居地

20lv任去翰莢克紀念館
  點解我冇任接?? 我未解過
四星黃金會員 #16
5一定有綠點 先有得接
試下右click 鄲城右下角npc
要先做左10lv先會出理20lv
五星白金會員 #17
咁10lv個任係邊? 賢者果到冇npc..
一星新手會員 #18
謝謝大大分享
^^
四星黃金會員 #19
10lv任都係 鄲城右下角 npc斯瑪茲
超級版主 #20
原帖由 問題先生 於 10-6-20 11:24 AM 發表
10lv任都係 鄲城右下角 npc斯瑪茲

有冇俾錯名呀 唔見有依個npc喎 會唔會係依個呀

[attach]314955[/attach]
[attach]314957[/attach]
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數