《幻月之歌》貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
事原:一個朝早,我同另一個係到打女鬼重任,成個場得我地2個,之後個主角黎左叫我地組佢,
組左佢之後見到佢係個NPC身邊到跳黎跳去,唔知係到搞咩,又唔係多人,守住係個npc到做咩呢?我就同另外一個戰士就行左出少少,
我地2個都打到怪,還任都還左幾次,佢都仲係NPC身邊...我忍唔住問左佢一句:你唔係打怪既咩!!!!??佢話冇怪bor...我叫去行出d唔得咩?
佢又話佢用tab,之後仲問關我咩事!?   就咁樣開始嘈交了0.0
:fire: :fire: :smile_38.gif:

你地話埋我on9都好...我都要post!!!t.t:smile_13.gif: :ro08:

留意白字(一般頻)

四星黃金會員 #2
囧,岩岩行過見到佢
三星高級會員 #3
經常性有這種人…
有D人會叫人地去遠D打,自己就企系NPC隔離~
有D就會話「唔洗打架啦,你地玩晒」<-(汗
有D就會仲會「我聽個電話先」,
足之半HR唔見人,有隊友問句「佢去了那?」
個人之後即刻番黎打兩-三隻又呆企-.-仲無奈啦
一星新手會員 #4
佢想俾人笑 -?
:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
五星白金會員 #5
隻GAME好多呢D咁GA人
三星高級會員 #6
加加你小心呀 我問過好多人都識戰神架 係好年前既避孕套牌子名

真可怕避孕套打機:smilie_:D5: :smilie_:D5: 我係個邊玩左咁年都未聽過有戰神

廢人就大把face_l_18: face_l_18:
二轉會員 #7
星期6  8點旺角洗衣街個公園等啦 笑左..
五星白金會員 #8
佢"丫公"竟然係"差人" ?_?
咁佢係黑定白丫?
四星黃金會員 #9
原帖由 死於非命 於 10-6-16 03:22 PM 發表
加加你小心呀 我問過好多人都識戰神架 係好年前既避孕套牌子名

真可怕避孕套打機:smilie_:D5: :smilie_:D5: 我係個邊玩左咁年都未聽過有戰神

戰神...........................杜雷c我就聽得多!!!!!
四星黃金會員 #10
原帖由 紗雪乂月 於 10-6-16 01:13 PM 發表
囧,岩岩行過見到佢

小心你行過,佢要收你保護費呀xD
四星黃金會員 #11
原帖由 cheung9217 於 10-6-16 01:25 PM 發表
經常性有這種人…
有D人會叫人地去遠D打,自己就企系NPC隔離~
有D就會話「唔洗打架啦,你地玩晒」

我係GAME到玩,都見到好多0.0通常我問完個問題,
D人就會自動打返怪又或許SAY 句SOR話佢真係行開左!好少會嘈!
如果佢唔係身有屎...佢會唔會覺得第一句說話係串佢先呢?
就係佢心虛,又要扮野,先要死撐!

一星新手會員 #12
原帖由 死於非命 於 10-6-16 03:22 PM 發表

佢個名,我宜家幫佢打響佢囉=] 好笑囉...同我講,話佢出黎玩個陣我都唔知係邊!?我真係想答佢:同你老豆老母打緊麻雀呀xD!!
又話佢阿公係差人...佢咁大個,阿公都退得休啦!!!!
一星新手會員 #13
原帖由 TatFu 於 10-6-16 07:42 PM 發表
佢"丫公"竟然係"差人" ?_?
咁佢係黑定白丫?

哈哈...我都唔知佢黑定白!?佢講野9唔搭8,前言不對後語,一時又話自己個朵好勁叫戰神,一時又話阿公做差佬,一時又話契爺唔知點點點....kakakak
其實個答案可能係...........................佢係劉華=] 無間道
一星新手會員 #14
原帖由 eg9 於 10-6-16 08:02 PM 發表

我係GAME到玩,都見到好多0.0通常我問完個問題,
D人就會自動打返怪又或許SAY 句SOR話佢真係行開左!好少會嘈!
如果佢唔係身有屎...佢會唔會覺得第一句說話係串佢先呢?
就係佢心虛,又要扮野,先要死撐!

佢係隻game到同我認真左囉kakakaka!!!!!打機打到要出黎講數咁!
一星新手會員 #15
原帖由 Super.si 於 10-6-16 06:18 PM 發表
星期6  8點旺角洗衣街個公園等啦 笑左..

我都笑左....邊個星期6?上午8點定晚上8點!?
真係想出去到睇下佢出唔出現...時間一到係個公園到大叫佢個朵,睇下佢出唔出黎xd
三星高級會員 #16
WA  戰神  笑料咩face_l_18: face_l_18:
打機何必同d 小人咁認真呢xDD

洗衣街個公園  博拉WOR真係
二星初級會員 #17
你契爺英傑?我契爺英雄tim= =
二轉會員 #18
打機打到要響朵真係好柒:smilie_:10:
而家d小嘍囉唔夠人嘈就撻朵好on9:em012:
二星初級會員 #19
佢係唔係睇得太多古惑仔同無間道呀- -
睇到上Q哂腦 呢D人都低低地....
一星新手會員 #20
佢冇野阿-_-?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數