槍神Online

主題列表 登入
三星高級會員 #1
招人仔一齊玩~~
最近成日預到d新兵亂甘黎搞到成日輸~~
吾系好想同佢地玩

GAME ID:msphoebe乂雪

如果想一齊玩可以加我msn/系game到加好友~~

注意:我只想同有團隊合作既人仔玩~~

二星初級會員 #2
Game ID:末落王朝
我玩蟲多@@
二轉會員 #3
以前個名仲係叫決地戰將先好玩
呢家改到 都唔知賣game定賣女
安裝都成幾個女= =
二星初級會員 #4
我叫哈利金一齊玩 我玩人多虫唔識玩等高手教
三星高級會員 #5
我之前都見過你~~
一星新手會員 #6
我係蟲之精英一起玩xd
一星新手會員 #7
我係不死蟲王。玩人又玩蟲,有時間一齊玩:smilie_8): :smilie_8):
四星黃金會員 #8
我係呀然丫!一齊玩丫!
六星鑽石會員 #9
我game 名叫 蠍少  我玩人類嫁   玩蟲唔識用 一齊玩
三星高級會員 #10
岩岩有人邀左我入佢個場玩~打左好多場都無輸
真系好~~可惜無啦啦斷左線無得繼續打
一星新手會員 #11
輸得多唔緊要..有我俾你賺積分,下次見到我蟲之精英=你會羸有積分賺xd(我係新手蟲)
二星初級會員 #12
原帖由 CaThY敏 於 10-6-18 10:40 PM 發表
岩岩有人邀左我入佢個場玩~打左好多場都無輸
真系好~~可惜無啦啦斷左線無得繼續打

load完唔見咗你, 仲要對2個騎士:o)
二星初級會員 #13
原帖由 伊力達端術士 於 10-6-18 10:47 PM 發表
輸得多唔緊要..有我俾你賺積分,下次見到我蟲之精英=你會羸有積分賺xd(我係新手蟲)

今日輸左唯一一場就係輸比你, 無帶狙比炮蟲屈:(
區域版主 #14
阿基里斯hk, :smilie_:10: :smilie_:10:  有冇人陪我玩..
三星高級會員 #15
原帖由 Vendetta 於 10-6-18 10:55 PM 發表

load完唔見咗你, 仲要對2個騎士:o)

禁左準備之後
無啦啦HAND左機==所以吾見左
八星無敵會員 #16
原帖由 伊力達端術士 於 10-6-18 10:47 PM 發表

:em012: 騎士中尉  你個死仔扮野

game名:  一音
上士..就升軍士
:smilie_:10: 最好一齊玩道具
三星高級會員 #17
原帖由 ~音山~ 於 10-6-19 11:41 AM 發表

:em012: 騎士中尉  你個死仔扮野

game名:  一音
上士..就升軍士
:smilie_:10: 最好一齊玩道具

一直都有用道具==只系成日都比D吾肯用道具同埋吾著裝甲既新兵害輸
八星無敵會員 #18
原帖由 CaThY敏 於 10-6-19 12:16 PM 發表

一直都有用道具==只系成日都比D吾肯用道具同埋吾著裝甲既新兵害輸

通常d新兵列兵...一係唔沖留係基地..但係唔係守..
係退到勁後驚死...  一係就狂沖 自殺式
如果唔係就唔出道具頂...通常見輸我都實走場=.="
三星高級會員 #19
我的逃跑數1 了== 因為對面有隱形LAG虫= =一定輸
三星高級會員 #20
不如加MSN/入GAME加好友~可以一齊玩~~同新兵玩真系好慘 場場都輸..都吾聽指令
岩岩玩左左場 有2個新兵2個列兵 虫果面只系 2個衛兵...出蚊子同埋普通果隻虫仔 都差D輸==
D人不停甘死==
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數