《三國群英傳2》軍團區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
曾經是國戰數一數二的公會,國戰排行榜十名也有我地既會員,我地由開服第二個星期開會,係魏國俾蜀吳國圍攻年代而極速成為一支火力,再到吳國弱勢我地轉去吳幫手,我地都係本住一個信念,就係維持三國平衡保持遊戲性,但係由於代理商營運既問題,有部份會員流失,依家只算係一支二線軍團,每場國戰都係得二十個左右去打,都唔算係一個強大既公會,希望都係為【吳】盡一分力

會員要求:

‧有心長玩依隻Game,其實都係掛機Game

‧會間中打下國戰,一齊跟大隊去攻下城咁

‧有心長玩盡可能長期上線,每日都現下身黎吹下水

‧最好掛到每日十小時,有心玩相信唔係止

我地唔怕教任何新手玩,但希望付出既努力可以得到應有既回報,所以有新手等級不限,只要有心玩依家沖LV都唔係一件難事,就算係番工人士都唔洗怕,因為我地都有一堆番工既,只要國戰出下黎打下都可以,間唔中咪上黎吹下水

會內日日傾波,賭波,吹水,打王,副本,低價賣寶,如果你有興趣不況入黎玩下

有意者密 緋野 或 陳寶茱 或 者PM我也可

四星黃金會員 #2
叫奈奈除就招到好多人:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #3
原帖由 winnerwalter 於 10-6-22 10:05 PM 發表
叫奈奈除就招到好多人:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:

你可以試下:em014: :em014:
二星初級會員 #4
急收新手有意密密:smilie_/):
一星新手會員 #5
吳國?
如果係我想入可唔可啊?
二星初級會員 #6
我想入
而家down緊game
我長上 1日玩18粒鐘左右:smilie_/):
二星初級會員 #7
pm我留game名 或者 最方便既係game加我好友"緋野"
一星新手會員 #8
佢話你個好友到左上限,有冇D咩地方可以入到?

一星新手會員 #9
我係新手玩在一兩日仲要每日玩得兩三粒鐘〈返學〉,e家放假我要爆發La(囧!:victory:)
二星初級會員 #10
想玩逆境戰就黎:smilie_8):
二星初級會員 #11
原帖由 nb_ 於 10-6-28 12:05 AM 發表
想玩逆境戰就黎:smilie_8):

想玩水戰強行上岸爆港沖城既入黎玩玩
國戰包彈藥加每人分配軍傳玩快攻:em014:
二星初級會員 #12
【蒼天乩亂】誠收熱心新手,老練國戰打手,有好手教玩傾波吹水,另找細團合併【意密】轉國錢我地包埋如需要,歡迎幾個Fd一齊玩既
三星高級會員 #13
赤淚想入 得唔得?
二星初級會員 #14
原帖由 brian1281 於 10-7-1 03:08 PM 發表
赤淚想入 得唔得?

冇問題:smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #15
【蒼天乩亂】誠收熱心新手,老練國戰打手,有好手教玩傾波吹水,另招長玩幹部【意密】
二星初級會員 #16
【蒼天乩亂】誠收熱心長玩新手,新人福地有老手教玩,感受爽YY既國戰組織,有意請密
二星初級會員 #17
踏破鐵鞋盧覓雪...江華全不廢功夫:em060:
二星初級會員 #18
【蒼天乩亂】誠收熱心長玩新手,新人福地有老手教玩,感受爽YY既國戰組織,有意請密
三星高級會員 #19
【蒼天乩亂】誠收靚女(人妖免問)
二星初級會員 #20
【蒼天乩亂】誠收熱心長玩新手,黃巾水域海賊國戰爽YY,肯教新手有意密
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數