《幻月之歌》公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
`緣聚一刻′  相識是種緣份 能相聚更是種福份

我們是愛好和平的分子 絕不會惹事生非

但當會員受到無理欺負不會坐視不理!

歡迎各位和平分子的加入;]

公會介紹′′-- 緣聚一刻

會長︰ 淺白

副會長︰ 洗胃XD , 剎靈

戰略官︰ 艾琳 , 小炸蝦 , 珊珊來遲 , Penny

常駐分流: 靜夜曲

公會會員之間會互相幫助 亦有公會聚會

本公會有大量唱K狂迷 YOYO!

現時人數: 77/120

註: 本公會現時是第四把交椅 而以前的PO已被某個前會長荒廢了orz
所以重新出PO 大家有意加入請於此PO留言 多謝合作!

m群: group187025@msnzone.cn

入會條件很簡單咧..um..就是多吹水就OKAY啦

進來不吹水可能會惹會長大人不爽喔. (謎: 是你不爽吧?)

哈哈 喜歡交朋友的你就別錯過咯! 進來跟我們緣聚一刻吧:]

想要入會的朋友可以密洗胃XD, 淺白, 艾琳..(略)

其實只要看到我們公會的人都可以申請入會啦!;p

好啦 是時候發放一下照片吸引大家了 哇哈哈哈哈

5個女武在打55副本``

超人打怪獸``

60副本途中``

公會照準備中``這班馬騮激死會長了哈哈

華麗的公會照``

糟了 公會高層變小白了``

拍完公會照在惡搞``

歡迎各位加入喔`;]

一星新手會員 #2
扲個頭位先
一星新手會員 #3
比面膠神~~~黎留個言
三星高級會員 #4
好啦=3=留言
只想講...點解唔係會長POST而係小艾!!!
二星初級會員 #5
路過 留名 030
一星新手會員 #6
:redface: 想入公會^^~:ro02: :ro02: :ro02: 不過我岩岩玩咋@@ok??新手好難入公會><太低lv沒人理嗚....嗚..:ro03: :ro03: :ro03:

二星初級會員 #7
我的目的係留言~!!!
謝謝...(琳琳是大波波:smilie_:10:
六星鑽石會員 #8
小艾是惡魔:em014:
二星初級會員 #9
可以啊 ~ , 你上線 , 密上面其中一個就OK了 030
三星高級會員 #10
作死你地-______________________-!
三星高級會員 #11
那過....不限lv??
如果是的話我想入....
對現時的公會完全傾5到一句=____________=||||
三星高級會員 #12
原帖由 daphne_xiah 於 10-7-8 04:23 AM 發表
那過....不限lv??
如果是的話我想入....
對現時的公會完全傾5到一句=____________=||||

come onXD 是不限的 haha
我地都有好多會員係由低LV入黎
而家慢慢都變高LV啦!
所以LV! 絕對唔係問題喔;]
有興趣入的話就密上面果幾位
或者加入M群就可以了! YOYOYO 歡迎你HA

ps 你簽名果句"攻德無量 萬受無疆" 絕對符合我地公會收人既條件! 哇哈哈哈哈哈

三星高級會員 #13
原帖由 loveyoujj520 於 10-7-5 11:48 PM 發表
小艾是惡魔:em014:

話說.. 你誰啊!? ORZ
二星初級會員 #14
佢可能係小白
"生活在灰色世界的人" <-----
二星初級會員 #15
YA推一下
@v@
三星高級會員 #16
原帖由 小琳` 於 10-7-8 11:16 AM 發表

come onXD 是不限的 haha
我地都有好多會員係由低LV入黎
而家慢慢都變高LV啦!
所以LV! 絕對唔係問題喔;]
有興趣入的話就密上面果幾位
或者加入M群就可以了! YOYOYO 歡迎你HA

ps 你簽名果句"攻德無量 萬受無 ...

是嗎*A*~~(雙眼金光閃閃..)

三星高級會員 #17
原帖由 蝦-3- 於 10-7-8 01:54 PM 發表
佢可能係小白
"生活在灰色世界的人"  

不是吧 ORZ
六星鑽石會員 #18
你地估錯左:em060:
罰你請我食炸蝦 哈哈  炸蝦乖乖地比我食啦
真正答案係 賢:ro01:  (我係邊個賢就自己估啦)
白同灰係好大分別架

二星初級會員 #19
0口0我咁乖~無理由揀我wo
其實我一早就估到你係小賢la -___-+
我想比d驚喜比你姐~~哈哈:smilie_:P2:
六星鑽石會員 #20
原帖由 蝦-3- 於 10-7-10 12:42 發表
0口0我咁乖~無理由揀我wo
其實我一早就估到你係小賢la -___-+
我想比d驚喜比你姐~~哈哈:smilie_:P2:

扮丫  比心機扮丫:smilie_:D4:
下一頁