尋情記Online

主題列表 登入
二轉會員 #1
一齊玩台版仲好啦
港版論任何野都唔夠台版好
分分鐘仲出埋d野呃人錢
台版玩家又有禮貌又很幫人
我而家玩緊3服打發時間
一星新手會員 #2
你吾想玩港版咪出聲 兜咁多托咩 港版有港版好 台版有台版好 叫人去玩台版-.-你自己玩飽佢
港版出D野係會同台版一樣 所以呃點係取人而異的看法 >>我而家玩緊3服打發時間<< 打發時間等住玩港版?
二星初級會員 #3
當我玩到唔想玩香港的時候,就會轉架啦:smilie_8):
二轉會員 #4
原帖由 酷君 於 10-7-5 04:05 PM 發表
你吾想玩港版咪出聲 兜咁多托咩 港版有港版好 台版有台版好 叫人去玩台版-.-你自己玩飽佢
港版出D野係會同台版一樣 所以呃點係取人而異的看法 >>我而家玩緊3服打發時間

呢位小朋友 知唔知討論區定義?
四星黃金會員 #5
你真係好on9下
唔玩就咪撚甘多野講啦
有冇希望你黎講既咩
一星新手會員 #6
完全同意樓上講既野
引用佢呢句:台版玩家又有禮貌又很幫人<<,講左等於冇講<<香港玩家一樣有禮貌又很幫人既人啦
                       分分鐘仲出埋d野呃人錢<<<有邊隻GAME出黎係唔呃人錢

一星新手會員 #7
原帖由 2oo5豬仔 於 10-7-5 05:00 PM 發表

呢位小朋友 知唔知討論區定義?

大朋友 知吾知討論區定義? 我就吾知了 話比我知OK? 大朋友真系識話人小朋友^^ 你乜人都話人小朋友?
我淨知我評論緊你段野炸 評論算吾算討論?
四星黃金會員 #8
香港人當然玩返香港ser@@ 甘先有得溝通~本人超憎台灣佬...
一星新手會員 #9
大朋友你好吾鋸^^?你咁不滿就去ALTA反映啦
咁鐘意玩台版 就咪系E個hk尋情記討論區post啦
港版出D野同台版一樣 咁你咪係台版係咪比佢呃錢?:ro07:
你既然話我小朋友/___\~咁你咪係成年人?
成年人就咪玩GAME啦 比吾起錢買點就咪玩啦咁鐘意玩台版 比吾起錢買點就話hk版呃錢 你真係掂^^
如果你有錢GE又玩online game就與左比人呃啦 喜歡話人小朋友的大朋友
四星黃金會員 #10
樓主 唔講野T口T
死左去邊呢
三星高級會員 #11
咁又唔好咁講:ro08:
大家鍾意係邊度玩都係大家既自由姐
冇必要串黎串去啦:funk:
一星新手會員 #12
原帖由 benny9322 於 10-7-5 06:11 PM 發表
咁又唔好咁講:ro08:
大家鍾意係邊度玩都係大家既自由姐
冇必要串黎串去啦:funk:

人地咁鐘意話人小朋友
三吾識七又話人小朋友 冇法啦 佢咁大個
佢又話港版冇希望 佢咁鐘意玩台版咪由佢去LOR
大家鍾意係邊度玩都係大家既自由姐<<我冇拉住佢加
不過佢講既然台版有希望GE 佢就咪黎hk版嘈生晒啦
冇希望冇希望 點先叫有希望?
佢希望的定義系咪叫只GAME吾好呃玩家錢:em012: ?
三星高級會員 #13
玩台版 有咩希望呢=.=?
個人意願 人地玩咩版本 唔到你理吧
一路好走:smilie_:P2:
五星白金會員 #14
玩onlinegame又有咩希望 唔好玩啦樓主
一星新手會員 #15
道不同不相為謀~樓主一路好走:devil:
二星初級會員 #16
玩得開心就得啦:smilie_8):
二星初級會員 #17
原帖由 最愛W 於 10-7-5 05:14 PM 發表
完全同意樓上講既野
引用佢呢句:台版玩家又有禮貌又很幫人

台版玩家又有禮貌又很幫人...依個係真的...佢地真係好幫人...
但係香港版都有香港的好:smilie_O_o:
三星高級會員 #18
每個地方都有好人同壞人ga~睇你遇到咩人姐:smilie_8):
三星高級會員 #19
唔玩港版就走啦7頭 唔送啦
二轉會員 #20
好多低星講粗口face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數