私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
ep5唔係冇gm工具咩- -
三星高級會員 #22
原帖由 boristse 於 10-7-14 12:29 PM 發表

唔通你要型仔:smilie_/):
D位"唔對番好"有咩所謂:smilie_O_o:

甘佢個文件一早打哂d字出來啦" 你入番個文件改IP姐 大哥"{吾中意可以番前一頁}
二星初級會員 #23
到而家仲未識整單機感覺好難
二星初級會員 #24
有心都冇用部機開到先算啦
中有你開到?笑
三星高級會員 #25
原帖由 1121211 於 10-7-15 11:09 PM 發表
有心都冇用部機開到先算啦
中有你開到?笑

你吾洗付出既?  自己電腦吾得可以去租
三星高級會員 #26
我懂開ep5+6

二星初級會員 #27
我想問ep4既gm工具係邊= ="? 安裝唔難呀,返然我自己想改裹面d野,上網搵過下都搵唔倒...
物品.. 怪...任務... 最好連地圖出咩怪有幾多都有得改a_a"(呢個應該難搵)
三星高級會員 #28
原帖由 小比99999 於 10-8-31 11:29 AM 發表
我想問ep4既gm工具係邊= ="? 安裝唔難呀,返然我自己想改裹面d野,上網搵過下都搵唔倒...
物品.. 怪...任務... 最好連地圖出咩怪有幾多都有得改a_a"(呢個應該難搵)

你有沒有ep4主程式???

二星初級會員 #29
之前的某個程序安裝己在安裝計算機上創建挂起的文件操作。運行安裝程序之前必須重新啟動計算機 <---咁要點整??
二星初級會員 #30
原帖由 p6b61899 於 10-9-4 08:01 PM 發表

你會怎架設亂/勇 ep5/ep3嗎?

ep4其實都已經好夠, 當然最好可以有亂2咁
想改咩咪改下d怪既數量囉- -", 有d圖太少怪,有d圖又過多
(問過下幾個人都講個工具應該要同人買...)
不過要改任務就最麻煩= =" , 因為我整過咁多次單機 , 仲未改過任務...
d檔名好亂 = =" 有排搵...
我都想有人教我 , 因為我都仲有好多野唔識改 , 自己上網搵黎搵去都係個d教學
e.g. 點改怪掉咩寶 , 我改就改過 , 不過都好似冇變過咁囉
最好有人親身教我-v-" , 我估我都幾有心學家~

三星高級會員 #31
客户端link已死!
四星黃金會員 #32
原帖由 SP-BoY 於 10-7-13 04:57 AM 發表
算啦  post得出來又講3講4   吾psot既 又問有冇
d人係甘咖啦"有本事自己去搵  :em014: 自己拍哂片 :em014:  係到批評:victory:

我個時就係一次個俾晒link人自己下載晒佢先...
跟手我係佢電腦到整....
三星高級會員 #33
Microsoft SQL Server Management Studio Express 個載點呢= ="?

二星初級會員 #34
唔知仲有冇人整ep5單機呢?
有教下我=]

仲有Lev Edit係咩黎?

上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數