FIFA Online 2

主題列表 登入
七星元老會員 #1
其實我見都有10個度玩fifa online
不如開番個CLUb .....但小弟就唔太多錢,開個club都要50萬

因此而家籌錢~大家一人最少捐2萬,10個都大約20萬,其他我出 (--有多當然捐多小小啦)

大家留個言傾下吧,真係無錢就無計-- 小弟出唔哂50萬的

請pm我留msn add我......

捐贈者:

foolishcloud  30萬
simonching4  2萬
roy                 2萬
MichaelVilla   2萬
jokerpn

三星高級會員 #2
buy左 W.Rooney later $8900 left-.-
四星黃金會員 #3
hi
我比la
比我入
七星元老會員 #4
原帖由 a66992350 於 10-7-13 10:59 AM 發表
buy左 W.Rooney later $8900 left-.-

有冇msn 或者 入面咩名, 交流下
七星元老會員 #5
無人肯 / . \ ~~  打club match 有好多獎-.-
二星初級會員 #6
我捐2萬.. pm我交換msn
fifa名:ryan216
一星新手會員 #7
我想問點捐 如果我識捐我會捐既 pm 我
七星元老會員 #8
原帖由 霖霖霖霖 於 10-7-26 12:33 PM 發表
我想問點捐 如果我識捐我會捐既 pm 我

我會放一張廢卡 賣2萬, 你買左佢就得
一星新手會員 #9
我msn:gyhsheng@live.hk   不過我想問係club到點打比賽
七星元老會員 #10
原帖由 gyhsheng5 於 10-7-27 10:15 AM 發表
我msn:gyhsheng@live.hk   不過我想問係club到點打比賽

已ADDED
三星高級會員 #11
快D開會啦-.-
七星元老會員 #12
原帖由 Roy﹏彬 於 10-7-28 10:46 PM 發表
快D開會啦-.-

夠錢先得GA= =!!! 差D呀
三星高級會員 #13
我捐
game名:MichaelVilla
七星元老會員 #14
原帖由 a66992350 於 10-7-29 01:01 PM 發表
我捐
game名:MichaelVilla

收到 !!
五星白金會員 #15
英文版係咪都多人玩 因本人不知玩這個還是台版-0-
七星元老會員 #16
原帖由 lawsc01 於 10-7-29 09:56 PM 發表
英文版係咪都多人玩 因本人不知玩這個還是台版-0-

當然英文- -
五星白金會員 #17
英文 d野唔識禁+0+
七星元老會員 #18
原帖由 lawsc01 於 10-7-30 01:25 PM 發表
英文 d野唔識禁+0+

u can ask-.-
回到最頂傳統版

選擇頁數