FreeStyle

主題列表 登入
一星新手會員 #1
岩岩重玩FS
玩左個SG去到15等...
我諗應該習慣返FREESTYLE玩法...

依幾日
想認真重玩一個後衛
開個1等,又係轉做得分後衛...
之後長玩啦
如果我7月前買點...
我諗會買500點啦
咁我可以參加清涼一夏好禮翻翻樂5次,老手夏季購物初體驗,7/8-7/14 王者降臨新品消費滿額送
大家建議我點善用500點???
OR
會唔會買其他包包好呢:band:
二星初級會員 #2
唔好玩SG啦,無前途  :donno:
一星新手會員 #3
原帖由 anka45028 於 10-7-13 08:20 PM 發表

師兄何出此言:smilie_:P2:
五星白金會員 #4
因為小前 +三分裝一樣準
而且有埋中距優勢     不過係輸速
一星新手會員 #5
輸鬼速咩   爆彈吸鍋吸死D後衛
二轉會員 #6
原帖由 anka45028 於 10-7-13 08:20 PM 發表

雖然SG依家個職業係弱勢,不過唔代表無前途囉,你識玩既一樣好勁
原帖由 笨明 於 10-7-14 12:47 AM 發表
輸鬼速咩   爆彈吸鍋吸死D後衛

萬能丫?sf,真係勁既得幾多個?
如果專心盯住你,你3分出到手?咪又係2分2分咁食,間中仲要食火鍋
二星初級會員 #7
原帖由 封鎖心靈 於 10-7-14 04:43 AM 發表

雖然SG依家個職業係弱勢,不過唔代表無前途囉,你識玩既一樣好勁

萬能丫?sf,真係勁既得幾多個?
如果專心盯住你,你3分出到手?咪又係2分2分咁食,間中仲要食火鍋

SG打一場要等好撚耐:donno:   打唔到野團:em012:

你都係次次搵明同雞打 幾可有機會組到識玩既野團一齊打:em012:

見你SG都踢啦:em012:
一星新手會員 #8
無前途又唔代表唔好玩既:em014:
SF個個玩,成個大聯盟都係SF.你先無前途:smilie_/(:
我暫時應該主玩SG後玩SF:smilie_:D3:

點裝方面大家有咩介紹:em014:
二星初級會員 #9
我組中一定不會出現sg
:em012:
一星新手會員 #10
我都係新開g,如果玩得上手既我都會轉點
二轉會員 #11
原帖由 anka45028 於 10-7-14 09:58 AM 發表

SG打一場要等好撚耐:donno:   打唔到野團:em012:

你都係次次搵明同雞打 幾可有機會組到識玩既野團一齊打:em012:

見你SG都踢啦:em012:

老老實實,我野團唔係遇到d仇家都好少被踢
我又唔多覺sg會好易比人踢喎
其實我好想講,sg係好受歡迎的
二星初級會員 #12
原帖由 封鎖心靈 於 10-7-16 05:08 PM 發表

老老實實,我野團唔係遇到d仇家都好少被踢
我又唔多覺sg會好易比人踢喎
其實我好想講,sg係好受歡迎的

老老實實 我入任何房都比人秒踢:unlove:
二轉會員 #13
原帖由 anka45028 於 10-7-16 10:23 PM 發表

老老實實 我入任何房都比人秒踢:unlove:

商城裝?:unlove:
五星白金會員 #14
老老實實
如果PG唔係MVP OR全轉點 我通常都秒踢
點解? 1. 唔準 2.假投 SF都有 3.禁區勁 OR PF勁得分唔難  SF得分仲犀利 仲可以補埋撥
            4.遇親PG 一場得1次阿雷 有d仲話廢唔買:em012:  5. or個個當撚晒自己sg 以為下下中

我揀sg 1.準三分  2.速度快
二星初級會員 #15
原帖由 封鎖心靈 於 10-7-16 10:38 PM 發表

商城裝?:unlove:

全身轉點:em015:
二轉會員 #16
全身轉都比人踢就真係樣既問題啦:smilie_:10:
二星初級會員 #17
原帖由 封鎖心靈 於 10-7-23 03:48 PM 發表
全身轉都比人踢就真係樣既問題啦:smilie_:10:

:em015: :em015:
二轉會員 #18
搵固定組把啦~_~
依家好多人都係固定晒
二星初級會員 #19
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
二轉會員 #20
ZZZZZZZZZZZZZZZZ
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數