iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二星初級會員 #341
近日不少會員發表了一些想傷害某著名人士的言論,雖然內文可能有表明只是開玩笑,但希望大家明白我們討論區實在太多人瀏覽,當中不乏一些喜歡隨意報警的人士,所以即使是明顯開玩笑,也可能會惹來一點麻煩,甚至最嚴重可能會惹上官非。在此我們再次提醒大家,高登討論區是一個公開發表的地方,發言前請先三思,別因一時貪玩令自己惹上不必要的麻煩。
二轉會員 #342
原帖由 不滅的靈魂 於 10-7-15 03:40 PM 發表

我估50頁:smilie_:10:

gd 仲有冇人估下
五星白金會員 #343
原帖由 1/2王子 於 10-7-15 03:40 PM 發表
真係唔應該係到呃分囉....,,其他版d人都唔知呢到有得呃....你地知唔知咁好唔公平

你去多d 艾爾個版 你就知咩叫 吹水帖 好多吹水帖 一到星期2 更新就有!!!!
二星初級會員 #344
報時;;15;42

報時是1份好工作XDD
二轉會員 #345
更新檔應該一早放嫁wo 點會開ser之後先放嫁- -
五星白金會員 #346
做得好比 GOOD之後大家系到吹 xD
四星黃金會員 #347
原帖由 MR軒 於 10-7-15 03:42 PM 發表
近日不少會員發表了一些想傷害某著名人士的言論,雖然內文可能有表明只是開玩笑,但希望大家明白我們討論區實在太多人瀏覽,當中不乏一些喜歡隨意報警的人士,所以即使是明顯開玩笑,也可能會惹來一點麻煩,甚至最嚴 ...

高登...:ro00:
二轉會員 #348
原帖由 MR軒 於 10-7-15 03:42 PM 發表
近日不少會員發表了一些想傷害某著名人士的言論,雖然內文可能有表明只是開玩笑,但希望大家明白我們討論區實在太多人瀏覽,當中不乏一些喜歡隨意報警的人士,所以即使是明顯開玩笑,也可能會惹來一點麻煩,甚至最嚴 ...

高登人誤入2k fun?
五星白金會員 #349
提一提大家 出邊有個■■更新失敗 揮手區 ■ 好岩你地a_a
二星初級會員 #350
重點在於
"發言前請先三思,別因一時貪玩令自己惹上不必要的麻煩。"
二轉會員 #351
都係e個post岩d:smilie_:10:
四星黃金會員 #352
原帖由 一夢一 於 10-7-15 03:43 PM 發表
提一提大家 出邊有個■■更新失敗 揮手區 ■ 好岩你地a_a

有排呃wo
二轉會員 #353
原帖由 一夢一 於 10-7-15 03:43 PM 發表

已揮手:cry:
二星初級會員 #354
我想2邊1齊報時;DD
四星黃金會員 #355
原帖由 MR軒 於 10-7-15 03:44 PM 發表
重點在於

嗯.....同意,,所以唔好亂呃分....又多一分
二轉會員 #356
原帖由 MR軒 於 10-7-15 03:44 PM 發表
重點在於

會比人打嗎!!?
五星白金會員 #357
原帖由 小呆abc 於 10-7-15 03:44 PM 發表

有排呃wo

明顯 一到橘子更新 就系2kfun既時候
四星黃金會員 #358
原帖由 puyol 於 10-7-15 03:44 PM 發表

已揮手:cry:

手已揮:victory:
二星初級會員 #359
哇哇!!
比人打.0.
我好驚呀
媽媽咪呀XD<<---咁樣1定會比人打XDD
五星白金會員 #360
無錯 大家講番d合題既野  幾時開始牙 xD
回到最頂傳統版

選擇頁數