iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二星初級會員 #1
我諗住做近戰*0* 打王洗唔洗擋怪!_!??
同埋好似一升就可以上到15lv!!

我諗最多人做應該係弓手

親愛的《IL online》玩家,您好:
第二次的菁英測試活動即將於今日(7/15)下午15:00可愛展開~
針對此次的版本測試活動內容,
特別提供遊戲重點教學讓玩家們能夠快速了解這可愛的冒險國度!
希望大家能夠體驗更多皮歐的奇幻世界~~

1. 玩家可創立中文名稱及公會名稱    ( 珍娜    創立公會管理者,玩家需要15級以上才能申請。)

2. 若玩家想直接體驗較深入的內容,可在等級1時,透過NPC『瑪莉艾達的羊咩咩』並選擇「我想從15級開始體驗」,角色重新登入後即可以等級15開始體驗更深入的皮歐系統。
角色超過等級1就無法再透過羊咩咩進行15級體驗。

3. 若玩家選擇由15級開始遊戲,15級以下地圖傳點設定為開啟,可直接進行傳送。

4. 若玩家選擇由15級開始遊戲,15級以下任務預設為完成,可直接進行後續任務,相關任務獎勵及裝備直接置入身上道具欄。

5. 若玩家選擇由15級開始遊戲,會置入左手及裝備皮歐於道具欄,玩家若有取得其他皮歐,可自行更換皮歐種類。

6. 每個體驗帳號的第一個創立角色可收到10,000遊戲幣的活動系統通知信。

7. 拍賣系統開放,可與其他玩家進行寶物交易。拍賣得標的道具會透過信件寄送給玩家。

8. 開放商城系統給玩家體驗,價格設定為0點GASH,商城購買的道具也會透過信件發送給玩家。

提醒:
1. 第一次菁英測試(6/15)主程式不適用於第二次菁英測試,請重新安裝最新程式。

2. 第一次菁英測試帳號不適用於第二次菁英測試。

3. 角色選擇15級進行遊戲的方式,只能在等級1時執行。

4. 第二次菁英測試活動設定僅限7/15 ~ 7/22開放體驗。

版主 #2
其實有咩職
二星初級會員 #3
好似話轉隻野 就變左另1個職:D2
版主 #4
最衰聽晚先有時間玩:smile_22.gif:
版主 #5
話說我回一次就中左CCB AC- -
二星初級會員 #6
好快就完  都係c下玩佢有咩特色=]
二星初級會員 #7
原帖由 幻~* 於 10-7-14 11:02 PM 發表

xd人人都係咁架啦!!!!
五星白金會員 #8
聽日幾時開服~?:cheers:
二星初級會員 #9
原帖由 edwinken2002 於 10-7-14 11:14 PM 發表
聽日幾時開服~?:cheers:

好似12:00p.m
二星初級會員 #10
原帖由 幻~* 於 10-7-14 11:02 PM 發表

自己友~~5洗1分鍾就有!! ~~XD!!
一星新手會員 #11
好像可以有2隻~
一隻係身上防具之內
一隻係職業=0=||||怪怪地~
四星黃金會員 #12
聽日都係試下玩.........:smilie_8):
二星初級會員 #13
原帖由 冰豬妹 於 10-7-15 12:07 AM 發表

自己友~~5洗1分鍾就有!! ~~XD!!

-3-個個都係咁架啦!!!!
二星初級會員 #14
原帖由 笨笨笨笨笨利 於 10-7-15 12:10 AM 發表
好像可以有2隻~
一隻係身上防具之內
一隻係職業=0=||||怪怪地~

睇相都好似有2隻=]
二星初級會員 #15
原帖由 LongGundam☆ 於 10-7-15 12:14 AM 發表
聽日都係試下玩.........:smilie_8):

xd 完左就del game:smilie_:D4:
五星白金會員 #16
我feel到遲一小時開機
二星初級會員 #17
原帖由 uisout53 於 10-7-15 12:58 AM 發表
我feel到遲一小時開機

同埋台灣一齊玩~"~
可能唔只1個鐘face_l_18:
二星初級會員 #18
可能係遲好多個鐘!
二星初級會員 #19
通常都係遲的~~~~~~~~~
五星白金會員 #20
QQ三國 台灣同步  遲1個鍾:victory:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數