iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 齊滕冰 於 10-7-17 03:27 PM 發表
小學生一放暑假就係煩,日日係屋企發埋D無聊POST
返去玩返你個啫啫三國啦

先撩者賤..
五星白金會員 #22
原帖由 齊滕冰 於 10-7-17 03:27 PM 發表
小學生一放暑假就係煩,日日係屋企發埋D無聊POST
返去玩返你個啫啫三國啦

中有呢 我想講喎  你應為我講既野係小朋友的諗法  唔知點解禁多人同意-.-  
face_l_18: 反而我覺得你有問題  人人講緊隻game既壞柱   你就9唔黎8 禁講埋d無建設性既野
:smilie_:D4:    送你:em012:
四星黃金會員 #23
睇下教學先講隻GAME有咩唔好LA:smilie_O_o:
四星黃金會員 #24
原帖由 uisout53 於 10-7-17 08:14 PM 發表

中有呢 我想講喎  你應為我講既野係小朋友的諗法  唔知點解禁多人同意-.-  
face_l_18: 反而我覺得你有問題  人人講緊隻game既壞柱   你就9唔黎8 禁講埋d無建設性既野
:smilie_:D4:    送你:em012:

成班人冇睇教學以為自己好叻,講到咩都冇,原黎滑鼠拉到個任務圖有字出先叫快捷鍵,真係好:em012:
仲有呢10隻10隻 game 用滑鼠拉到個任務圖像呢句野仲:em012: 呢句野只有你呢D玩開啫啫3國呢類GAME既人先講得出face_l_18: 真係笑死人
玩開D傻X遊戲變到連教學都唔曉睇?
仲要俾人講就出黎見面face_l_18: 我承認你唔係小學生,但你絕對係黑社會:smilie_8):
同埋唔知你講既野邊忽有建設性face_l_18: 你果D只係將隻GAME變得低B:smilie_:D3:

一星新手會員 #25
樓上同意呢~
又話對話多~比你飛又話唔了解 你玩曬啦~有人讀比你聽好無
論壇乞丐 #26
同意樓上
條友真係表達能力小學雞水准,講廢話當自已講聖言
可能理解能力都係小學雞水准,所以教學都睇唔明:smilie_:D5:
五星白金會員 #27
你地味慢慢講囉   話隻game唔好  好似唔得禁
講真  唔得架:smilie_:)3:   中知隻game就垃圾不如既
四星黃金會員 #28
原帖由 uisout53 於 10-7-18 05:33 PM 發表
你地味慢慢講囉   話隻game唔好  好似唔得禁
講真  唔得架:smilie_:)3:   中知隻game就垃圾不如既

唔係唔得,只係要將滑鼠拉去圖案有字說明呢D先叫快捷鍵睇到人笑到趴地姐face_l_18:
仲要係到話人唔岩,冇料就唔好學人俾意見,完全唔見你果D係咩意見,都係果句,只係將GAME變得低B
三星高級會員 #29
連自動尋路系統都唔知,係到用幾十隻字先表達到出來,
仲話自己唔係小學生?
話你小學生都抬高左你啦,依家人地小學生都不屑玩D低B無腦GAME
你仲有面係到吠吠叫,你唔玩啫啫三國仲有咩岩你智慧玩既GAME啊?
三星高級會員 #30
~感覺上弟(第!?)1.2.3點都係人既問題-.-..
~小弟就覺得D怪好易搵..打開個任務點張地圖再點下追蹤就有了-_-..
如果想要點下個名就自動去既話- -..去玩網龍game吧~最岩唔識用腦的人士玩- -((燒錢就勁了~不用腦子玩..拿爸爸媽媽給的零用錢買點就好face_l_18:
D怪散係地區既問題-.-!
[無快捷鍵  (如按f4 按任務)]  你想要咩快捷鍵- -..點一下就飛去接任NPC前面!?...((PS.打開任務..點地圖.上面既!就係任務NPC位置- -

最後一點-.-...弟一弟二弟三弟四...((笑了))  是第而不是第...這是小學雞才會錯..就算不是小學雞~那就是腦部不正常了((偷笑face_l_18:
((味字是固意錯的嗎!?

ps!!!(個人覺得)
這game的缺點
第一:這是打怪RPG((打怪之外就是打怪-.-
第二:1~18等左右的怪 不出12種樣子
第三:賺錢太難~基本上如果沒商城復活和$10000的話..吃補品吃到沒錢也解不了H級副本任((30lv打15副本的另計..
第四:這是發臭的橙代理face_l_18:
(因為小弟只玩到20LV.所以還有很多缺點沒發現face_l_18: )
二星初級會員 #31
我諗緊玩唔玩好!!:smilie_:D5:
一星新手會員 #32
俺玩開魔獸世界,吾知你地啦
我做任務都系就系人手行過去 我覺得無乜問題
三星高級會員 #33
路過呃下分先xD:em014: :em014: :victory:
禁止訪問 #34
最大問題係技能升到廿幾lv 好啦儲夠ap開黎睇下有咩有用啦

1開唔止何 再開就把幾火

我用刺  得最原始果招範圍技同加攻有用其他都係垃圾:smilie_/(:
一星新手會員 #35
樓主on:em012: :em012: ,
批評人game差, 人地教你ヌ鬧人  有品到~

你要講真係得, 但我地都得lo  小學雞~!
暑假就完la, 快d番去寫功課喇~ 5系比老師打PatPat嫁喇 :em012: :em012:
一星新手會員 #36
小學雞真系小學雞...人有人玩你有你玩..
吾通你講呢d野可以講到我地吾玩....冇可能咯...小學雞..路過...講下...:smilie_:D5:
三星高級會員 #37
呢d野...
總有一日會改善....總有一日
八星無敵會員 #38
==好似戰場咁啵
四星黃金會員 #39
未玩過  試試先講啦
五星白金會員 #40
講真一句.. 如果唔系因為橙..
我早就繼續玩幻月.. 唉
回到最頂傳統版

選擇頁數