《幻月之歌》公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

*。---------------------------我是無意義的分隔線---------------------------。*

夜間少女搜索團現正招收大量新會員!
雖然我地只係一個8Lv既小公會..但有你既加入..我地一定會愈黎愈熱鬧..愈黎愈好玩..同愈黎愈強大xD!
無論你係岩岩玩既新人..定係玩左好耐既熟手..又或者係自己會玩到悶..想轉會既朋友[[xD"]]..都非常歡迎!
不限職亦不限Lv..我地既會員低至20高至99都有..總會有人可以陪到你玩/洗重任/打副^^
唯一既條件系要多on多玩多吹水!我地既會員都好nice好玩得..入到黎絕對唔會悶親你!

*。---------------------------我是無意義的分隔線---------------------------。*

Information::
Ser::幻月之歌
公會名::夜間少女搜索團
公會Lv::8Lv !]]
公會人數::60/120 [[努力招生ing..人數會繼續上升的!不時更新=]]
公會主分流::Ser5 - 協奏曲
會長::緋村小京 (<=好受大家愛戴既會長xD)
副會長::優酪 / 愛貓子 (新上任的副會長![[拍手]])
戰略官::太多不能盡錄..特別一提我地既美術&時裝擔當 - 茶雪xD

資料暫時到呢到為止..如果諗到有咩可以打上黎會再更新xD"
28/7更新::由於副會長換左人..特別映左張新相xD" 歡迎新上任副會長 - 愛貓子~ (拍手!)
會相方面..請各位到樓下2樓欣賞..呢到我都會盡早更新放多d會相上黎..[[盡早..a"a
如有意入會..可以係Game到密緋村小京 / 優酪 / 愛貓子..又或者係到留言..

如發現錯字請話比我知囧"
以上by優酪!

三星高級會員 #2

~*~*~*~*~*~*~*~*~*美美團照=D(起)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~*美美團照=D(完)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~*7月20號實況(起)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

就讓偉大既 茶雪大人 黎為大家報道7月20號影相既實況啦xD!

經過左智識達完結後近一個鐘多D,整體會員號集近完成.333.!
亂糟糟的一團人   巨大的 黑大人 牙 @口@~~
[attach]325181[/attach]

接著變了做大人國與小人國的混合版xd
貓子同優同埋小星寧好害羞啊>/////<     ((((多左隻小粒狐仙!?))))))
[attach]325183[/attach]

再過多近半個鐘既努力,咱們的團相有成果了+33+!
由日出影到日落既成果*
[記得多謝身為設計師的 茶雪大人  另感謝各位出力出時間的參與xd]
[attach]325185[/attach]

附送: 完結散場的小插曲
身中陷阱+被大量炸彈包圍的會長大人 -- 小驚xD!
[attach]325187[/attach]
~*~*~*~*~*~*~*~*~*7月20號實況(完)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~*可愛團照分享xd(起)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
搜索團孖女+\/+!         估下系邊2個face_l_18:

+小優的坐下童女*

超細細細細細細細粒的小驚同紫紫-o-~

有無人見到富貴xd?????

附+; 露出個PET PET既小驚(16+)=/////=

~*~*~*~*~*~*~*~*~*可愛團照分享xd(完)*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

VIP會員 #3
我係小野
小京好冇誠意wo
咁吾duck wo
VIP會員 #4
影番幅大合照啦
一星新手會員 #5

POST番多d野拉...會長...我系katkat牙

三星高級會員 #6
今晚整囉>< 吼吼吼
三星高級會員 #7
原帖由 ║小笨雪 於 10-7-17 12:35 PM 發表
小京,吾好懶鬼
打多幾隻字好wo
洗吾洗我post我d時裝幫你拉客xDD!

好呀xdxdxd貼啦貼啦
三星高級會員 #8
老大你真係非常懶=.=
一星新手會員 #9
katkat等待中...................
一星新手會員 #10
更新左>"< 打左我3次先成功完成~"~
偷偷地推一推上去a"a!
三星高級會員 #11
辛苦哂!優酪! 推下先xdxdxd
一星新手會員 #12
幫你推推吧^^加油!:victory:
三星高級會員 #13
我作為吉祥物影果張偉大既相去左邊到>W<!!!!!
一星新手會員 #14
我係托雷呀~
點解冇左我份嫁~同埋呢張係幾時映嫁><
吼吼吼~
極力反對冇我份~吼吼吼~
三星高級會員 #15
:smilie_:D5: 見到托雷抱貓貓~我又抱狗狗A_A

btw 我影好啦~:smilie_/):
[attach]325065[/attach]
一星新手會員 #16
真係令左好多喎~
不過都唔係小京整既= ="
辛苦啦小優, 雪雪~
三星高級會員 #17
hehe xddd
我仲有好多相整執好xDDDDD!
一星新手會員 #18
katkat走了..但刀番黎+卜一下小京姐姐
三星高級會員 #19
原帖由 faye0713 於 10-7-22 06:31 PM 發表
katkat走了..但刀番黎+卜一下小京姐姐

:ro01: 歡迎你隨時返黎^^
三星高級會員 #20
原帖由 怡_ 於 10-7-21 08:01 PM 發表
我作為吉祥物影果張偉大既相去左邊到>W

face_l_18: face_l_18: 最受歡迎的吉祥物出左啦:smile_30.gif:
:smile_13.gif: 不過要多謝 茶雪&優酪:smile_13.gif:
:smile_30.gif: :smile_30.gif:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數