《洛汗》貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
高層犯錯無罪,低層犯錯即踢

朋友犯錯無罪,路人犯錯即踢

二轉會員 #2
口頭解決 沒有用...等lv上線 行動一下吧...
不要覺得封頂了,就不會踢出幫會..... 這樣十分影響我們的名聲:smilie_/(:
一星新手會員 #3

貼圖區沒人睇,唔要貼圖區
定你唔想比人睇><
我要出返去~~  :cry:
放我出去.我要投訴
阿媽放返我出去!

二轉會員 #4
原帖由 小蚊B 於 10-7-20 02:10 PM 發表

貼圖區沒人睇,唔要貼圖區
定你唔想比人睇><
我要出返去~~  :cry:
放我出去.我要投訴
阿媽放返我出去!

轉分出去就冇可能嫁喇:smilie_O_o:
game 同 2000fun版   處理要分明..不能公私不分,你要明白這一點

等我下班回家後,我再搵 lv 好好溝通溝通~ 看完這些對話...我也十分不高興
一星新手會員 #5
Lv次次咩事都踢 跟本唔比機會 我先咁講 大不了我都比人踢埋
二轉會員 #6
原帖由 s20021101 於 10-7-20 04:41 PM 發表
Lv次次咩事都踢 跟本唔比機會 我先咁講 大不了我都比人踢埋

機會唔係人比, 而係要自己爭取.............
如果冇做錯事...何來需要人比機會呢face_l_18:
二星初級會員 #7
原來殺6D人咁霸道:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o:
二轉會員 #8
原帖由 小蚊B 於 10-7-20 01:25 PM 發表

http://izgxwg.blu.livefilestore. ... YjeaoFEArHSnNL/1232 ...

額 你不知道事情已經解決了?
沒人說他們沒錯呢
飄飄在密頻被罵教訓多久?你知道?
超級版主 #9
其實依個post 不是分享圖相內容 是問題帖 不應該移入貼圖版的

但另一版主已移入已成事實 投訴也沒辦法 因為管理是版主而定

如果樓主認為沒人看 可以在正版面上開一個簡介文字post 帶上這個主題的連結就ok
一星新手會員 #10
我都知佢道左歉,道個歉有幾閒呢
但你睇佢d對話就知
如果佢d王飾唔係齊左,佢一定會再去搶多幾次王
同佢d想法好有問題...

另外呢
我都知你們認為我是公會內的間諜
但我絕對沒呢個想法.但都沒辦法
只想說香港人都一直被灌輸.公平.公開.公正
公會長可能係台灣人可能不太明白
但我認為如果一個公會做不到.公平.公開.公正
我第一個不服...
呢個都叫大公會,希望公會有多一點透明度
有d事你越收埋.但其實會變得越大
完.
謝謝.

七星元老會員 #11
玩黎有意思咩..所謂ge高層 只會理自己ge利益 點會理d 低lv呀..好彩我一早放棄左隻game
回到最頂傳統版

選擇頁數