創世伝說 Legion

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
你地咩用瀏覽器黎玩創世架?

有冇話用邊隻瀏覽器玩,load野果時會快d架?
三星高級會員 #2
ie啦:love2:
四星黃金會員 #3
我用OPERA係會暢順D  但係會無左音樂
四星黃金會員 #4
強烈推薦 GOOGLE 瀏覽器,要快就係佢,唔使考慮
四星黃金會員 #5
原帖由 龍青玉 於 10-7-25 05:53 AM 發表
ie啦:love2:

IBM 有內部指引,叫員工唔好再用IE…
德國政府亦建議市民停用IE…

原因不外乎 慢,安全性低,不夠穩定,容易被黑客入侵…
用IE是一種浪費人生既表現…
不可一,不可再
三星高級會員 #6
原帖由 小小赤 於 10-7-25 08:43 AM 發表

IBM 有內部指引,叫員工唔好再用IE…
德國政府亦建議市民停用IE…

原因不外乎 慢,安全性低,不夠穩定,容易被黑客入侵…
用IE是一種浪費人生既表現…
不可一,不可再

係,所以而家好多人都無用ie,其實而家好多瀏覽器既核心都同ie一樣,例如pcman之類個d,我係本身都係用google,但睇左書本介紹左隻opera,話唔錯,就去左試下,發現個瀏覽器真係幾穩定下,
ps:我係window7到使用的!
三星高級會員 #7
原帖由 michaelmng 於 10-7-25 06:49 AM 發表
我用OPERA係會暢順D  但係會無左音樂

我都係用opera,但係我有音樂,可能你有d野無set到
四星黃金會員 #8
原帖由 龍青玉 於 10-7-25 10:51 AM 發表

我都係用opera,但係我有音樂,可能你有d野無set到

要set d咩?不過我都好少開遊戲入面既音樂,多數我都係一路聽歌一路玩
二星初級會員 #9
用ie好似好d咁,用其他瀏覽器驚有時有d唔知係場景load唔到出黎。
四星黃金會員 #10
原帖由 ~深之海洋~ 於 10-7-26 05:37 AM 發表
用ie好似好d咁,用其他瀏覽器驚有時有d唔知係場景load唔到出黎。

點樣LOAD唔到出黎0.0有無圖睇
四星黃金會員 #11
FIRE FOXY:victory: :victory:
二星初級會員 #12
呵,最冷門的..
騰訊TT...
六星鑽石會員 #13
我都係用firefox
二星初級會員 #14
firefox~firefox~firefox~
四星黃金會員 #15
原帖由 grandp98406 於 10-7-27 11:44 PM 發表
呵,最冷門的..
騰訊TT...

騰訊TT  囧''好用嗎?
二星初級會員 #16
我都覺得GOOGLE 快好多..順暢D
四星黃金會員 #17
原帖由 monkey1988 於 10-7-30 02:50 PM 發表
我都覺得GOOGLE 快好多..順暢D

Google有好多隻...因為google將個核心分享左出來,所以好多改良版
一星新手會員 #18
我是用ie和firefox這2種我比較常用....
三星高級會員 #19
用google瀏覽
回到最頂傳統版

選擇頁數