創世伝說 Legion

主題列表 登入
二星初級會員 #1
唉~創世伝說係好玩,
但都有唔少問題。

首先,官方無講明封測幾耐,
活動就去到8月31日,
錦係咪即係成個暑假都係封測先?
錦又係唔係代表佢成個暑假都唔會開放其它種族先?
(全遊戲有60%既人都係用人類)

期次,官方推出既活動太小器,
送點都送得少過人,
大家話呢隻係唔係為搵錢而搵錢的遊戲?

以上都係小弟的小小意見,
大家又對官方開放種族的做法點睇?
二星初級會員 #2
乜隻game唔係不刪檔的封測咩..甘幾時封測完有咩問題@@

四星黃金會員 #3
封測唔刪檔咪好囉,我而家封測當公測玩,其他系統遲下實開啦,活動有野送都話人小器??送哂成隻GAME比你最好!!CB都係想比玩家快D玩到!!就算係ONLINE GAME都要改版同更新啦!!冇一隻GAME係一出就出哂所有野,樓主比D耐性!!
(以上只是個人意見,不喜勿插)
二星初級會員 #4
咁你都識講封測啦......
種族少D物品少D好正常唧...
呢D要睇正式先可以下定論....
同埋一開始出哂D野,一陣第時無新野玩咪仲唔好........
四星黃金會員 #5
原帖由 破乂 於 10-7-27 02:19 PM 發表
唉~創世伝說係好玩,
但都有唔少問題。

活動就去到8月31日,

期次, ...

咁都仲話送得小? 開帳號 30點,每日登入1點,掛網每5個鐘 1點,GC點WOR? 4點就 = 1HKD!
1日24個鐘,我掛1日多1個鐘,加埋登入已經拎左 HKD$1.5,咩都唔做掛係度已經係咁加點比你仲唔滿意,不如果你叫官方開放商城道具免費任拎好過啦 =   =
二星初級會員 #6
原帖由 小小赤 於 10-7-27 03:35 PM 發表

咁都仲話送得小? 開帳號 30點,每日登入1點,掛網每5個鐘 1點,GC點WOR? 4點就 = 1HKD!
1日24個鐘,我掛1日多1個鐘,加埋登入已經拎左 HKD$1.5,咩都唔做掛係度已經係咁加點比你仲唔滿意,不如果你叫官方開放商 ...

變私服架啦=.="
送野少...其實阿某人知唔知其他地方開呢隻GAME係唔會送魔幣...?
種族問題...9個仲想點?不論初代至單機,甚至ONLINE GAME(大陸真係有隻ONLINE GAME=.=")
都係咁多個種族
開多個種族並唔係只係話+個名,+番幾張人物圖就得,仲要搞埋D種族怪...
二星初級會員 #7
如果我冇估錯..GC應該係代理,樓主想佢點=.=?
四星黃金會員 #8
原帖由 破乂 於 10-7-27 02:19 PM 發表
唉~創世伝說係好玩,
但都有唔少問題。

活動就去到8月31日,

期次, ...

第一:封測幾耐都唔係問題,反正不刪檔。
第二:開唔開放種族,人地唔開放住,一定代表仲有問題,需要測試或跟進。
第三:據我所知,國服連1魔幣都唔會送,咁你話gc小唔小器?
二星初級會員 #9
原帖由 michaelmng 於 10-7-30 07:23 PM 發表

第一:封測幾耐都唔係問題,反正不刪檔。
第二:開唔開放種族,人地唔開放住,一定代表仲有問題,需要測試或跟進。
第三:據我所知,國服連1魔幣都唔會送,咁你話gc小唔小器?

同意呢位大大的講法
三星高級會員 #10
我想下第三個城做咩好
我之前唔知味推出其它種族- -
我想是唔是要第4個城先有- -
c到e個大大一說真是要想多次
回到最頂傳統版

選擇頁數