魔力寶貝2 公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 我的公仔 於 10-7-31 02:26 AM 發表
好多人都話1級會係50人~~
你係唔係講緊2級會呀?.?

1級公會80人
2級公會160人

by 某p記會員
二星初級會員 #22
原帖由 我的公仔 於 10-7-28 10:53 PM 發表
-0-~~衰野呀~~~
今日要多謝好多人
第一日就收得30左右會員~~~~
會頻有人講野感覺好好~~~~~

捐物:因為太多人的關係不能記錄下來
不好意思~~
收到十多隻中級pet/數百粒水晶~~~十分感謝~~

不過我覺得佢地似用錯頻講野多d-.-

解任唔係用隊頻咩-.-

同埋得公仔會理下其他人之外

d人都係有佢講冇人講

咁姐係唔洗理下d新入會ge人 la(唔係新手!)

二星初級會員 #23
招老手~~
有心幫新人的人~~~~~~
四星黃金會員 #24
原帖由 久遠。奏 於 10-7-31 04:37 PM 發表

1級公會80人
2級公會160人

by 某p記會員

你想出名 再揚D呀笨..
特登唔揚名..你極度想出位:smile_22.gif:
二星初級會員 #25
原帖由 `★夜雨 於 10-8-1 09:27 AM 發表

唔洗揚都知佢叫咩名la-.-
同game名一樣
不過係佢分ac咁解-.-
三星高級會員 #26
原帖由 `★夜雨 於 10-8-1 09:27 AM 發表

我點揚都唔夠你單人搶城咁出名la /_\"
問下ic可唔可以比次機會我試下先  /_\"
四星黃金會員 #27
原帖由 久遠。奏 於 10-8-1 04:00 PM 發表

你乜唔知 IC請左我做野咩:cheers:
請左我做 純粹抽水專員 咩??:face_l_17:
每抽一次 有水收:kill3: :kill3:
版主 #28
原帖由 久遠。奏 於 10-8-1 04:00 PM 發表

:love2: 如月 :smilie_:D3:
好耐冇見:smilie_:D4:
三星高級會員 #29
原帖由 `★夜雨 於 10-8-1 10:47 PM 發表

你乜唔知 IC請左我做野咩:cheers:
請左我做 純粹抽水專員 咩??:face_l_17:
每抽一次 有水收:kill3: :kill3:

幾時抽到粗壯壯:smile_13.gif:
三星高級會員 #30
原帖由 S!u粉 於 10-8-3 09:48 AM 發表

:love2: 如月 :smilie_:D3:
好耐冇見:smilie_:D4:

你on魔力就見到我ga la ._./
一星新手會員 #31
幫到新手 都幾好啦 希望 快d 可以變返之前噤樣啦
版主 #32
原帖由 久遠。奏 於 10-8-4 11:27 AM 發表

你on魔力就見到我ga la ._./

重裝完又係版本錯誤:smile_13.gif:

(謎之聲:銘仔救我啊:cry: )
二星初級會員 #33
近日班新人~UPLV~~都唔錯~~開始自己開團~~下星期佢地應該好多去得妖森~~~~~~~~~~~~~~~~~
希望大家多多幫手~~
三星高級會員 #34
原帖由 S!u粉 於 10-8-4 03:40 PM 發表

重裝完又係版本錯誤:smile_13.gif:

(謎之聲:銘仔救我啊:cry: )

請善用早前2kf post內的更新檔:em015:
二星初級會員 #35
公會開了一段時間就一個月了~~
去到75人約有35人會on,可能其他係分身啦
不過佢地日日plv~~感覺好好
雖然有激氣的地方
不過佢地發肉良好
常常uplv
二星初級會員 #36
請留意活動預~~有不善的地方~請提點及多多包含
三星高級會員 #37
PK活動
名稱:魔力新人王  (待定10月)

我都係新人黎ga /_\" 可唔可以參加?
二星初級會員 #38
你幾時參加都得~~大姐
一星新手會員 #39
sosad
如月仔又變返女人
三星高級會員 #40
原帖由 kawaiiv3v 於 10-8-23 12:34 PM 發表
sosad
如月仔又變返女人

邊有 /_\"?
回到最頂傳統版

選擇頁數