《幻月之歌》公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
大家好a0a ~~早晨喔>333<

第1次開post >V< 竟然就係招生,緊張緊張,希望大家支持下我喇 :cry:

小紜因私事所以決定離開原本公會"2年z班",並自立公會【紫云城】:smilie_!!:

以下係公會既簡介:ro07: 要慢慢欣賞喔 ((記得比d意見小紜/.\ 做得不好我會改善:ro02:

本會名字: 紫云城 :love:

會長: 小紜 笨笨會長是也 .\/. 日日好比心機咁打理個會,已成為雙110ec \口/ 不過宜家好努力升緊分身(要快d多一隻ac封頂先得:smilie_:(:

副會長: 精靈無比敵 新任副會長是也..超愛同會員打副-3-大家有野唔明都可以問佢的喔,同時係小紜啊哥黎嫁:ro06:

副會長: 雅夜 前星星同學會會長,由於本會同星星同學會已合會,所以夜夜就來了幫小紜手>_< 希望大家會一起玩得開開心心喇:ro01:

副會長: 鬆弛乂熊 隱影副會長 ._. 由於小紜有時訓得太耐..所以熊仔會係小紜不在既期間擁有小紜會長身份既權力幫手管理公會事務(佢十大惡人黎嫁..怕怕):ro00:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~【紫云城】~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

公會級數: 8級

人數: 120/120 ( 想入會還可以密我喔a"a )

公會主ser : s2 狂想曲

領地主城級數: 10級 (已建新技能室,可以製造107lv技書)

公會領地Buff: 開至新圖 - 卡米(並已開啟公會領地lv5奧丁+lv4盤古+lv4天照 )

公會即時通訊: 已設立m群 + skype( 如想要,可以pm 我)

入會條件:       lv50up   ( 若是新玩家,我們也會考慮 )
                                                            不限職業 ( 任何職業我們都會收 a0a 不會歧視不同職業的喔 )
                                                            長上線    ( 如果因私事而不能短時間內上線,要對小紜說 /v\  否則我會以為大家失蹤的 )
                                                            乖巧       ( 不要亂殺人或生事,有困難或被蝦,小紜會盡力幫大家的 .\/.  )
                                                            多傾計    ( 要常在會頻傾計喔,小紜希望每一個會員都不會被忽略,我們是一家人呢a0a )

其他資料:        ╳ 會員不可隨意亂殺人,但若果有會員被殺,我們會盡力幫助調查事件,並會給予相關的交代
                                                            本會有高lv會員常開團帶打副,刷卡,刷寶,有需要者可以透過m群或會頻或skype看看有無人幫手帶打(小紜也會盡力幫助大家)

*幻月大更新!!!各位會員加油啊 >3< 我會期待你地封頂的!!!當然-3-我都會努力的:smilie_/):*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

以下是本會既相相-0-"""請大家細心欣賞  :em053:

↑ 會長+前副會長既合照:love2: ( 嘿嘿>/////<)

↑ 又一張大合照-0- 係仙境度影嫁,因為去過度太危+口+ 所以好少會員到( 大家加油升lv!!!下次再影)

↑ 小紜和會員影既合照a"a  (但其實...偷影的:em060: )   

↑ 小紜同會員一起等打副中,但留意~有人無著衫啊:smilie_O_o:   ( e張相都係偷影的XD )   

↑ 小紜同小雷打重任中,發現隻熊仔死左入棺材...所以..要拜一拜:ro03:  ( 嗚/.\熊仔你安息喇 )   

↑ 小紜同會員玩變雞 ._. 3隻唔同大細既雞 ( 爸爸媽媽同乖女>v< )   

↑ 恐怖既牛魔王啊=口= 小紜又係時候影番張偷懶相:smilie_:D3:  ( 做ec真係幾好a"a唔錯既選擇  )   

↑ 當這一切的開始..小紜死左了- -  (掛住影相唔睇血既後果..:ro00: )   

↑ 小紜同會員玩賽雞XD 原來雞r慢過藍雞嫁:smilie_:D5:  (好玩好玩-3-下次再玩過 )   

↑ 小紜誠心為公會求籤,上上籤是也xd ( 本會會努力加油嫁:victory:  )   

↑ 人小紜100lv喇 !!!  ( :victory: 謝謝帶過我升既朋友仔>//< )   

↑ 小紜開左娜娜ac練pk.....但..小紜太弱了/口\ 無還手之下-.-自己殺左自己...:cry:  (命案就此發生了)   

↑ 小紜同啊哥精靈既合照a0a第1次炸!!紀念中~  (小紜隻女神可愛過啊哥隻女神嫁!!:smilie_/(: )   

↑ 小紜同加8同菲菲同尼尼打105副~小紜即將顯上第1次... (最後當然無死XD win左 )   

↑ 副會長帶打70副\口/吼~~~大家都好努力..副會長大戰隻怪..娜娜要加油喔:ro07:  (小紜好努力偷影中)   

好 -__-  無了.... 小紜真係好比心機同會員搞好個會的:rose:  

所以要支持下我喔~:smilie_:p:

如果想入會既話快d來密 小紜 副會長 入會喇  ((或者留 pm 比我都得

入完會等小紜同大家齊齊整整影番一張全家幅 :loveliness:

啊!!!!仲差打副相未post .\/. 請會員快d比相相小紜~我好努力寫post嫁 =v=

p.s. 在此 歡迎預備加入 本會既新朋友仔先:handshake:  (((小紜送大家一個抱抱

謝謝各位收看a"a

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

三星高級會員 #2
頭香~

[attach]326901[/attach][attach]326903[/attach]

[attach]326905[/attach][attach]326907[/attach]

四星黃金會員 #3
:smile_38.gif: 紜姨姨既post一定SUP
一星新手會員 #4
哦...加油..."
一星新手會員 #5
sup 小紜 ;)
收多d人返黎陪下我地xd.
二星初級會員 #6
推推推0.0 快d加油收多d人喇!!!
二星初級會員 #7
SUPport!
紜姐姐:smilie_:P2:
五星白金會員 #8
:smilie_:P2: :smilie_:P2: 很好很好! 推一推
四星黃金會員 #9
支持!!!:ro07:
二星初級會員 #10
大力推推~某唔知咩咩路過~XD:ro09:
二星初級會員 #11
紜紜開po...小玥黎推xD
/___\紫云城加油
四星黃金會員 #12
小紜加油..比心機:cry: 呢排我都唔上得線:cry: 你地要掛住我呀:ro07:
一星新手會員 #13
小紜紜~~抱抱....

我會回來的..等我牙

(我系KaTHeriNe)
三星高級會員 #14
thxthx all :smilie_:)3: 小紜錫晒你地>/////< (((抱抱

原帖由 微風中的葉 於 10-7-29 05:04 PM 發表
小紜加油..比心機:cry: 呢排我都唔上得線:cry: 你地要掛住我呀:ro07:

我有加油啊-0- 超掛住你!!!
點解on唔到既a'"a?

原帖由 faye0713 於 10-7-29 05:26 PM 發表
小紜紜~~抱抱....

我會回來的..等我牙

(我系KaTHeriNe)

kaka>3< 抱抱

我一定會等你番黎小紜身邊的!!!!!
一星新手會員 #15
路過此地:handshake:
一星新手會員 #16
比笨紜逼留cm~~嗚嗚/口\
三星高級會員 #17
二星初級會員 #18
:handshake: 加油喔!!
三星高級會員 #19
原帖由 alphenlai 於 10-7-30 10:39 PM 發表

謝謝啊=口=

不過....云啊<< 中間個字打錯><><><
四星黃金會員 #20
我有好多紫云城既圖想放上黎xD
請等我一下xD
#21 公會眾人大合照[暫時性的說(可能是吧...)]
#22 我和小紜的合照[大量私心xD]
#23小紜與一眾好友的合照[xD]
#24 變態的東東[可怕xD]
#25 我與小紜系列[其實是「我與小白系列」]

第2頁有大量圖片
電腦廢者可導致眼殘