FIFA Online 2

主題列表 登入
七星元老會員 #1
感謝JOKERPN捐出十多萬。

大家多D討論。:smilie_8):

開會目的主要集齊FIFA 愛好者......一齊傾心得, 一齊玩~

Leader : foolishcloud

ViceLeader : jokerpn, Roy, DAWO

如果想入會可以直接搵我地四人其中一個......

Club Match 將會開始 (未知確實時間), 得閒就玩多d!!!!!!

三星高級會員 #2
HongKongUnited / HKUtd / HongKongUtd

._.再唔係叫香港足球總會(The Hong Kong Football Association/HKFA)

OrientalPearl<-----東方之豬

三星高級會員 #3
叫HKFIFA:victory: :victory:
一星新手會員 #4
hkfa唔錯..好過我之前諗hk
七星元老會員 #5
HKFA 好無.......................
七星元老會員 #6
成立了-0-
個圖案得唔得意呢:em014:
三星高級會員 #7
原帖由 笨雲 於 10-7-30 11:47 PM 發表
成立了-0-
個圖案得唔得意呢:em014:

唔得意囉._.
一星新手會員 #8
我可唔可以入的 ???
七星元老會員 #9
原帖由 laisiu888 於 10-7-31 12:27 AM 發表
我可唔可以入的 ???

msn...................
一星新手會員 #10
misakimr@ymail.com
一星新手會員 #11
係咪英文版????if係我想入
七星元老會員 #12
原帖由 kongkong1358 於 10-8-2 05:50 PM 發表
係咪英文版????if係我想入

yes eng version
一星新手會員 #13
tyuenyii1@hotmail.com
加我
一星新手會員 #14
kongko_1235789@hotmail.com
+me 我想入會
七星元老會員 #15
add哂你地啦....得閒傾下計...
二星初級會員 #16
應該係DAYO  :victory:
三星高級會員 #17
-.-''冇隊員講野既 RoyBueno報到~
七星元老會員 #18
discuss more, how are you guys?
一星新手會員 #19
8月23日有比賽
一星新手會員 #20
我想入
kkoowwkk1124@hotmail.com
msn
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數