《新天子傳奇Online》公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
:em015: 公測 8月6日 本幫會無雙城(暫名)招人  有意請在此留名 :smile_13.gif:OR加公會負責人MSN
另外請各位唔係入會就唔好加我MSN 唔該 msn就爆
入會條件:
不生事
多吹水
55級以上和平人士

每日上5粒鐘
thank you^0^~

提新手:收人要同1個SER先收到!
會員加入表格:
遊戲ID:
職業:
MSN:
宗旨: 公會利益為先~~ 幫到人就幫
本人資料
遊戲ID:武雲(乾坤+天狼+斧)
msn:yomiwong@hotmail.com
另外3位公會負責人
1.由希魚
msn:ansonlee0w0@hotmail.com
2. 娃娃
msn:rring963852@hotmail.com
3. 青蛙/神門
msn:aiaebhme@yahoo.com.hk <~~唔好激嬲佢 佢好惡架~
如果有咩唔明白可以+msn 搵以上4位~

幫手禁推薦

group57781@msnzone.cn  M群

二星初級會員 #2
推~~~~~:victory:
五星白金會員 #3
你地封測果陣都升得好高等? 咁快知40上點升+0+''    我諗緊入唔入-0-''
五星白金會員 #4
原帖由 lawsc01 於 10-8-4 17:27 發表
你地封測果陣都升得好高等? 咁快知40上點升+0+''    我諗緊入唔入-0-''

係呀-.-.  我地封測個陣  10個會員有8個都50上了- -
二轉會員 #5
未玩過封測wo..唔係好識!
五星白金會員 #6
遊戲id:norntyche

職業:如來

請問你們有無m群嗎?用m群吹水比較易~~
五星白金會員 #7
2.副本 (打副本可以刷裝同多經~)P.S 可以用商城個個野重複打好多次副本~ 1個副本最多刷5次

呢句正
冇天狼睇你點刷face_l_18:
三星高級會員 #8
我想問和平SER 有冇得PK KA???:smilie_/):
論壇乞丐 #9
原帖由 OGC-離棄方兒 於 10-8-4 09:48 PM 發表
2.副本 (打副本可以刷裝同多經~)P.S 可以用商城個個野重複打好多次副本~ 1個副本最多刷5次

呢句正
冇天狼睇你點刷face_l_18:

"2.副本 (打副本可以刷裝同多經~)P.S 可以用商城個個野重複打好多次副本~ 1個副本最多刷5次"
佢有講到冇天狼咩-o-? 佢有講用咩星宿刷咩 ?
佢又無話限定咩星宿..你睇清楚先啦
佢個句係正..但你既回覆仲正:em012:
五星白金會員 #10
名 時間之道

職業 乾坤

有1個小問題  玩得                     你會密我地 跟住叫我地去1個分流+我地入公會?
五星白金會員 #11
我會入~~~~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #12
推推推推推推推~
五星白金會員 #13
原帖由 lawsc01 於 10-8-5 01:12 發表
名 時間之道

職業 乾坤

有1個小問題  玩得                     你會密我地 跟住叫我地去1個分流+我地入公會?
]
恩  但係要儲定錢同埋25lv先開得  我地會團升~  開2個團你要唔要一齊?
五星白金會員 #14
原帖由 jacky12 於 10-8-4 23:05 發表
我想問和平SER 有冇得PK KA???:smilie_/):

呢樣我就唔知=.=
三星高級會員 #15
我推:em014:
我又挽:victory:
五星白金會員 #16
原帖由 norntyche 於 10-8-4 21:28 發表
遊戲id:norntyche

職業:如來

請問你們有無m群嗎?用m群吹水比較易~~

m群就冇啦~~  不過msn既群組就有-.-
五星白金會員 #17
= =2個團 即係分左正會同分會? 我要入正會+0+ 正會強d   0+0''
五星白金會員 #18
原帖由 +*亞東*+ 於 10-8-5 01:31 發表
我會入~~~~~~~~~~~~~~~~

入既話 請cm我留低你既msn~

五星白金會員 #19
原帖由 lawsc01 於 10-8-5 13:27 發表
= =2個團 即係分左正會同分會? 我要入正會+0+ 正會強d   0+0''

唔係=.=  係分2個group黎升
三星高級會員 #20
話說聽日幾點開始公測?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數