CS軍團專用區

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
而家個團有幾人:smilie_:P2:
版主 #22
原帖由 乂戈壁沙漠乂 於 31/3/2011 11:59 AM 發表
而家個團有幾人:smilie_:P2:

超少...一共3人。:ro10:
四星黃金會員 #23
可唔可以接受人地自出自入呀
版主 #24
沒問題,只要不惹事就ok。
二星初級會員 #25
副團位定得太低了:smile_13.gif:
不過支持冇掛既團:victory: 加油
版主 #26
定得太低?那麼你想怎樣定?:smilie_O_o:
二轉會員 #27
好想入,但我我d pts 得番幾百(買晒踢劵):cry:
二轉會員 #28
原帖由 芙菈米---慧玲 於 10-12-16 03:51 PM 發表
條件高了哦。我很久沒見你,這麼快就升上了"版主見習":cheers: 慧玲貓貓與你慶祝。

你唔講我唔知,我e+先覺雪子升左"主版副":face_l_12:
版主 #29
原帖由 wcdoppttyy12 於 29/4/2011 10:09 PM 發表

你唔講我唔知,我e+先覺雪子升左"主版副":face_l_12:

你現在才知我的身份?還有沒有遲些?:em012:

沒有pts的可以去挑戰模式玩幾把,賺pts最快。:cheers:
版主 #30
貓貓妹,你出些勁圖給我們看......
六星鑽石會員 #31
正式團員考試結果︰81分:redface:

副團...太差了  42.67分:cry:

二星初級會員 #32
支持Synergy先鋒
二星初級會員 #33
我打災厄/戰神都ok~~~但打c3為主
版主 #34
原帖由 chw98921 於 18/6/2011 10:51 AM 發表
我打災厄/戰神都ok~~~但打c3為主

c3...沒有甚麼怎考,災厄方面你5關之內能打倒750只屍,並且要截圖才行。
版主 #35
原帖由 芙菈米---慧玲 於 16/6/2011 10:44 PM 發表
正式團員考試結果︰81分:redface:

副團...太差了  42.67分:cry:
http://i1006.photobucket.com/albums/af185/tiazilad/zs_trap0000.j ...

我比妳更強...全部是近戰

二星初級會員 #36
我要入!!!!好好好:smilie_8):
版主 #37
原帖由 chw98921 於 19/6/2011 12:36 PM 發表
我要入!!!!好好好:smilie_8):

好...報上名字。
二星初級會員 #38
截圖後要點!!!還是你觀戰
二星初級會員 #39
同埋係戰神點計
版主 #40
原帖由 chw98921 於 19/6/2011 01:02 PM 發表
截圖後要點!!!還是你觀戰

截圖後send過來這post;或者我們一起打,不會影響戰績。

戰神方面︰至少要完成r2 / 擊殺200人
回到最頂傳統版

選擇頁數