龍虎亂舞K1

主題列表 登入
八星無敵會員 #1
如有任何問題 可於本貼中發表
24小時內將會進行解答
另外若會員協助解答問題
即可獲加1-25分不等
若問題與龍虎無關/惡意搞事者
將重扣50積分及警告1次
謝謝

六星鑽石會員 #2
我想問下x強點打??
八星無敵會員 #3
原帖由 pklopklopk 於 10-8-7 03:33 PM 發表
我想問下x強點打??

星期一至星期日
係老祖宗上方個兩個npc就係越強活動boss
打低佢地會有機率趺裝 同埋一個活動卷
四星黃金會員 #4
唔該-.-
我想問下呢....

果D生活技能有冇得用點買(F1)?
八星無敵會員 #5
原帖由 awing1234 於 10-8-7 04:11 PM 發表
唔該-.-
我想問下呢....

果D生活技能有冇得用點買(F1)?

現時只有斧頭生活技能書可以用30個活動禮卷換取
而藥水及寶石生活技書則在gameone的比賽中取得
四星黃金會員 #6
gameone的比賽係....?
四星黃金會員 #7
寶石合成技能升級書果D唔係生活技能?-.-

...
八星無敵會員 #8
原帖由 awing1234 於 10-8-7 04:30 PM 發表
gameone的比賽係....?

http://k1.gameone.com/news_detail.php?id=2732
參賽玩家均可獲得一本生活書  活動已完結的了

原帖由 awing1234 於 10-8-7 04:46 PM 發表
寶石合成技能升級書果D唔係生活技能?-.-

...

唔係...升級書只係for 生活技能既等級上升
四星黃金會員 #9
-0-咁家下咪最多可以得1個斧頭生活技能書

-.-

合唔到浩南元神T-.-T
六星鑽石會員 #10
原帖由 awing1234 於 2010-8-7 07:11 PM 發表
-0-咁家下咪最多可以得1個斧頭生活技能書

-.-

合唔到浩南元神T-.-T

浩南元神係做任拎bo
四星黃金會員 #11
浩南元神要2個生活技=.=T_T
四星黃金會員 #12
:smilie_:p: 我又有野問啦=。=

我想問挑戰書有咩用-.-?
唔該~
八星無敵會員 #13
原帖由 awing1234 於 10-8-8 03:36 PM 發表

唔該~

暫時未知用處
二星初級會員 #14
原帖由 awing1234 於 10-8-8 03:36 PM 發表

唔該~

參加"痴尤"的挑機戰書活動
首次參加的玩家將會扣減一張
參賽資格由系統隨機
一星新手會員 #15
??出新人物呀:smilie_O_o:
二星初級會員 #16
原帖由 a24410059 於 10-8-10 05:32 PM 發表
??出新人物呀:smilie_O_o:

據我所知
預計8月中或尾將會出洛軍等等既人物
實際日期將要睇番漫畫既出版日期
因為人物卡有機會跟隨漫畫既出版一齊送埋
版主 #17
開左公會的post 幾呼日日都有人按推薦 今日我睇都有二個人按推薦以上  / [ post 到今已有24個推薦點解都上唔到會員推薦主題 :fire: 但 係有一個公會的post 共得八個推薦,幾日前又係八個推薦,今日又係八個推薦,點解佢的公會post可以上到頂的「會員推薦主題」:smile_22.gif:我的公會[ post幾呼日日都有人按推薦又上唔到 !請版主:smile_38.gif:  講解下 「可以上到會員推薦主題的基本條 制度係點樣」 :idea:! 謝謝

八星無敵會員 #18
原帖由 瀧震天 於 10-8-10 09:34 PM 發表
我開左公會的post 幾呼日日都有人按推薦 今日我睇都有二個人按推薦以上  / [ post 到今已有24個推薦,點解都上唔到會員推薦主題 :fire: 但 係有一個公會的post 共得八個推薦,幾日前又係八個推薦,今日又係八個推薦, ...

推薦制度  是一位會員只可以推薦一次貼子
不可再推薦第二次  而一部機亦只可推薦同一個貼一次
即是說  同一部機  同一位會員只可推薦貼子一次
除非你轉換第二部機及第二位會員帳號才可推薦第二次
否則不作計算
另外會員推薦主題只能夠獲得一次機會
若已曾經上過 會員推薦主題 則無法再次推上
四星黃金會員 #19
我想問中級異空証明書交左1次就冇得交第2次?
二星初級會員 #20
原帖由 awing1234 於 10-8-12 06:56 PM 發表
我想問中級異空証明書交左1次就冇得交第2次?

每隻人物只可以做一次。
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數