劍狐傳奇

主題列表 登入
二星初級會員 #1
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... A=13077&tnum=13
好想玩台版....
如果留係香港 應該十年後都打唔到
一星新手會員 #2
港版d人少得可憐-,-
二星初級會員 #3
原帖由 一俊一 於 10-8-8 04:45 PM 發表
港版d人少得可憐-,-

佢的主旨應該唔係港版少人...
係港版的人冇鬥心去玩呢D副本吧(當然技術方面.合作方面,裝備方面等等都比台版差很多吧~~)
同埋果D人差唔多個個80LV...可能連裝都係用7XLV紫裝,港版要10個80LV都要等幾個月吧XD
一星新手會員 #4
原帖由 GN1989331 於 10-8-8 08:06 PM 發表

佢的主旨應該唔係港版少人...
係港版的人冇鬥心去玩呢D副本吧(當然技術方面.合作方面,裝備方面等等都比台版差很多吧~~)
同埋果D人差唔多個個80LV...可能連裝都係用7XLV紫裝,港版要10個80LV都要等幾個月吧XD

但主要問題是人流相對較少吧:handshake:
二星初級會員 #5
原帖由 一俊一 於 10-8-8 08:14 PM 發表

但主要問題是人流相對較少吧:handshake:

咁都冇得比.人地台灣幾大...香港幾大...
四星黃金會員 #6
e家  靈ser  有3個 80左啦:em012:

大家比心機升..總能組到1團掛-0-
一星新手會員 #7
香港同台灣合ser吧-.-
二星初級會員 #8
升80冇團點升= =...叫左成日都冇團=[
三星高級會員 #9
原帖由 asd88612 於 10-8-9 10:57 AM 發表
香港同台灣合ser吧-.-

如果係就好啦,
不過係都影狐同0狐合左先~~
四星黃金會員 #10
既然對隻game咁多問題,,,,
何必仲咁~汁~著留低玩呢...
二星初級會員 #11
原帖由 不翼夢 於 10-8-8 01:15 PM 發表
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... A=13077&tnum=13
好想玩台版....
如果留係香港 應該十年後都打唔到

架生者,唔駛愁喎,應該好快有公佈,期待下
三星高級會員 #12
其實隻game太多小朋友:em012:
四星黃金會員 #13
原帖由 benny9322 於 10-8-18 05:12 PM 發表
其實隻game太多小朋友:em012:

多小朋友會點?
小朋友升太慢?
一星新手會員 #14
60%成功都話少-.-
合到就正~~~仲要係 +物理攻~~~
一定超強大:em014:
四星黃金會員 #15
岩岩開果陣咪多人..
而家極少人
回到最頂傳統版

選擇頁數