高達街機系列

主題列表 登入
二轉會員 #1
話說今日去左打灣岸
格離就係高達機
有2條MK仔玩雙人模式
一部暴風  一部炮西
打B路線 大家都估到係點死face_l_18:
仲有部炮西真係特別膠face_l_18:
零距離放cs炮:smilie_:D4:
佢地打到第3關都唔知入左幾多次錢face_l_18:
六星鑽石會員 #2
原帖由 「焚火‥ 於 10-8-9 12:56 AM 發表
話說今日去左打灣岸
格離就係高達機
有2條MK仔玩雙人模式
一部暴風  一部炮西
打B路線 大家都估到係點死face_l_18:
仲有部炮西真係特別膠face_l_18:
零距離放cs炮:smilie_:D4:
佢地打到第3關都唔知入左幾多 ...

佢當左自己係哥奧渣住部03D掛...部砲西有無話點解唔可以踩住部巴開砲...

我個邊有時都見d傻仔1路打1路係咁對住部機講野...又粗口又日文...『x街又比你打中』『郁唔銀到ga(當時佢好似無booster』『起身啦(敵機down左)』『也咩lo』....................其他唔多記得...睇見都係笑完就算

二星初級會員 #3
原帖由 私名前Terry 於 10-8-9 03:26 AM 發表

佢當左自己係哥奧渣住部03D掛...部砲西有無話點解唔可以踩住部巴開砲...

我個邊有時都見d傻仔1路打1路係咁對住部機講野...又粗口又日文...『x街又比你打中』『郁唔銀到ga(當時佢好似無booster』『起身啦(敵機do ...

凡對住個mon講野都係有問題
二轉會員 #4
可能我落場 是但一部都嬴佢:smilie_:10:
六星鑽石會員 #5
原帖由 MJ88 於 10-8-9 03:13 PM 發表

好似記錯左...對住部機講粗口個個好似係個睇落唔多夠歲數ga細路...講日文係個潮潮地的青年
二轉會員 #6
原帖由 私の名前はTerry 於 10-8-10 02:18 AM 發表

好似記錯左...對住部機講粗口個個好似係個睇落唔多夠歲數ga細路...講日文係個潮潮地的青年

金毛
著得好潮下
但係好弱智face_l_18:
二星初級會員 #7
傻仔.你識條X咩
五星白金會員 #8
MJ88 發表於 10-8-9 03:13 PM

大部人都系咁HAHAHA
副版主 #9
「焚火‥ 發表於 10-8-9 12:56 AM
話說今日去左打灣岸