嗜血DNA

主題列表 登入
五星白金會員 #1
嗜血 不枉為 洗幣的天堂 由公測洗到現在沒有一天停止過  25$$賣12億 我玩兩個月才賺得到 現在25$還不及普通打工仔1小時的工錢   唉 新幹線代理的遊戲真的令人心寒 .這一生這一世也不會再玩新幹線代理的遊戲了 爛死了

四星黃金會員 #2
人地做緊$70 1000M  ~真係唔係串你~~~
五星白金會員 #3
原帖由 akika 於 10-8-17 12:07 PM 發表
人地做緊$70 1000M  ~真係唔係串你~~~

=.=睇清楚我內容先回覆啦你 我長賣平幣網10蚊 姐係佢現在70蚊1000萬我就賣60蚊1000萬  你明白無?
四星黃金會員 #4
PM左你留了我MSN了
一星新手會員 #5
請回我,我已留e-mail 給你
五星白金會員 #6
價錢繼續更新~~~~~~~~~~
四星黃金會員 #7
原帖由 邪牛流丸 於 10-8-17 02:28 PM 發表

=.=睇清楚我內容先回覆啦你 我長賣平幣網10蚊 姐係佢現在70蚊1000萬我就賣60蚊1000萬  你明白無?

吊你老味 你咪又係用 小政掛機 掛d錢番黎賣~~~

一日400w 呀嘛 ?

大家唔好同佢買錢呀 ~~ 因住有事上身
五星白金會員 #8
價錢繼續更新 歡迎有需要人士購買^^~~~~
五星白金會員 #9
貨品更新了^^~
五星白金會員 #10
更新更新~~~~~~~~~~~
五星白金會員 #11
我推~~~~~~~~~~
五星白金會員 #12
我推我推我推推推
五星白金會員 #13
~~~~~~~~~~~~~~~賣狂戰帳號!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
五星白金會員 #14
我推~~~~~~~~~
五星白金會員 #15
其實物價上升  未必不是一件好事
至少強化主題武方面已經不洗再煩:smilie_:10:
五星白金會員 #16
你真係好彩~no play game都放得出,唔蝕到你pk算你好彩:smilie_:10:
五星白金會員 #17
原帖由 街頭霸王 於 10-9-20 06:47 PM 發表
你真係好彩~no play game都放得出,唔蝕到你pk算你好彩:smilie_:10:

你當我隻狂戰流架咩=.=  我可以話物有所值 果時問價都6-7個

二星初級會員 #18
原帖由 邪牛流丸 於 10-9-22 01:04 AM 發表

你當我隻狂戰流架咩=.=  我可以話物有所值 果時問價都6-7個

梗係物有所值啦  唔知個外掛租左幾多錢呢  :cheers:

回到最頂傳統版

選擇頁數