夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
小弟無限感激  ~   
大家都知道港版luna  已經將近人數虛空
倒不如集體唔好玩     台版luna2出左   亦都係25號公測  
同時會有新ser   亦都係新既開始     與其再浪費時間金錢係度   
倒不如浪費d錢去omg既luna2     最起碼  外掛呢樣野    港版係比唔到你的  
而omg佢唔係絕對可以捉曬   但起碼係有人肯去捉     

大家玩咁耐  心知肚明      公測幾個月內   人係好多    之後幾個月   天地差異  
近排好多online game都係   好唔定性     好多人都知啦   
我好希望大家可以一齊合作
二轉會員 #2
夢之路娜 咁少人玩應該就執啦....
三星高級會員 #3
你認為咁簡單 ? Luna執左 , GC就會允許OMG開放香港,澳門IP ?
如果係咁簡單 , OMG公司上上下下幾百至幾千人邊個諗唔到 ? 根本就係唔可行
GC已經將Luna既支出減到最低 , 得5個SER =.=""

對GC黎講Luna係食之無味, 棄之可惜, 佢只係放係到等d玩家走哂, 用5個SER再代理新game
你呢d人, 無腦懶醒, 正中下懷, 你真係完全幫哂GC著想 face_l_18:
四星黃金會員 #4
玩弄在股掌中:cheers:
二轉會員 #5
原帖由 swearjai 於 10-8-21 12:56 PM 發表
你認為咁簡單 ? Luna執左 , GC就會允許OMG開放香港,澳門IP ?
如果係咁簡單 , OMG公司上上下下幾百至幾千人邊個諗唔到 ? 根本就係唔可行
GC已經將Luna既支出減到最低 , 得5個SER =.=""

對GC黎講Luna係食之無味,  ...

right , 可以選擇轉 ip玩台版 luna2 ~_~
三星高級會員 #6
你都識講   用5個ser代理新game   gc自然就會關服  
既然你講omg公司上下咁多人諗到     咁點解唔做野?  定係做唔到  
因為佢地冇能力可以令到港版玩家拋棄現有   亦都冇能力隔絕果d有錢仔  
gc既luna合約期  亦都將近   更不可能會再簽     
你所講既只不過係你認為gc唔會係隻game合約期內取消原廠對omg既要求  
我發表既   同埋你所講既野  只不過係一個東一個西   大家講既野都係虛構     
     你最後果句   也該算係你對於我既評價     我講野對錯與否    論唔到你講   
如果我果d叫懶醒    咁你果d係咪叫   識小小扮代表呢:smile_13.gif: ?
我只不過講出我既建議      並唔係好似你咁     入黎玩筆戰    仲係小學雞定中學牛?

二星初級會員 #7
GC玩9我地呀!:fire:
食撚屎啦!:fire:
好心佢地就快撚啲汁啦!:smile_38.gif:
二轉會員 #8
原帖由 弓靈 於 10-8-22 08:27 AM 發表
你都識講   用5個ser代理新game   gc自然就會關服  
既然你講omg公司上下咁多人諗到     咁點解唔做野?  定係做唔到  
因為佢地冇能力可以令到港版玩家拋棄現有   亦都冇能力隔絕果d有錢仔  
gc既luna合約期  亦都 ...

算啦=  ='  同佢嘈都冇用!!
三星高級會員 #9
唉~只係見幾個fd玩台版luna  要轉ip玩會好lag
我玩luna都有2年  fd岩岩開始加入    而台版將會有新既開始  
因為改版luna2  所有職業技能都會變左   至於變到點   冇人會知  
單睇luna2屬性爆擊同魔爆都變左%   唔再係達到幾多迴就閃曬  
而原本既武器都改價  接近一文不值  多數會拎去解   

原本5轉既轉法  未必係最強   因為技能有變
所以重新玩過未嘗唔係一件壞事  加上有新ser~
三星高級會員 #10
台灣有個海外vpn~  但未必會申請到   ~
二轉會員 #11
原帖由 弓靈 於 10-8-22 06:56 PM 發表
台灣有個海外vpn~  但未必會申請到   ~

佢冇寄信比我話成功申請,但係我用到~_~’

原帖由 弓靈 於 10-8-22 06:55 PM 發表
唉~只係見幾個fd玩台版luna  要轉ip玩會好lag
我玩luna都有2年  fd岩岩開始加入    而台版將會有新既開始  
因為改版luna2  所有職業技能都會變左   至於變到點   冇人會知  
單睇luna2屬性爆擊同魔爆都變左%    ...

lag 小小啦(for me)= = 但係如果晚上果時真係會既

二轉會員 #12
係lo仲唔汁等咩= =....
二轉會員 #13
已經唔駛理咁多 連官方版主都唔會上線
直接玩台板吧:cheers:
論壇乞丐 #14
我放棄左好耐啦..我叫隨瘋而去
原本路娜真係好好玩,掉左2000千去玩
又有82+7
64+8紅杖
火色
15智腰+44.2速
流浪裝(已放)
仲有哥S
+7 42紅弓
玩到73LV放棄左....因為見OMG出埋魔族...真係唔想玩!!
四星黃金會員 #15
一早放棄, 靜觀其變!
二星初級會員 #16
贊好也!!:smilie_:D5:
我已經成功加入LUNA2 的大家庭嚕:love2:
大家快D轉過黎LUNA2 玩啦:smilie_8):
五星白金會員 #17
就算玩LUNA2 我都係等港服算 唔知點解有呢種感覺:smile_13.gif:
五星白金會員 #18
luna 14ser..:rose:
四星黃金會員 #19
早汁早著
搵呢個代理D GAME都易D=-=
冇左LUNA呢個垃圾版係到左住:smilie_:)3:
三星高級會員 #20
台灣冇封ip~玩得= =
me 14ser   紅衣108 攀升中...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數