iL:Soul Bringer

主題列表 登入
一星新手會員 #1
有人說可以領兩個??
但我一戈都冇...點解....
我又要羊咩咩呀!!!!
三星高級會員 #2
親愛的玩家,您好:
感謝各位玩家熱情的支持~
由於目前伺服器人數較多,陸續接獲玩家反應遊戲進行中會有角色遲鈍的狀況,
故《皮歐Q Online》將於今日(8/26)下午18:10~下午18:40進行伺服器優化調整,
屆時將關閉所有伺服器,請玩家們提前做好離線準備,並隨時留意官網公告。
如有造成您的不便之處,尚請多加見諒。
期待再次與您相見!!
《皮歐Q Online》營運團隊 敬上
三星高級會員 #3
我領左兩次:smilie_:D5:
二星初級會員 #4
我都好想耍羊咩咩:smile_13.gif:
一星新手會員 #5
我拎左一次但唔知係遊戲邊到拎- .-
入到去都無提示既.
三星高級會員 #6
你想過官網就睇到序號兌換區 你禁序號兌換區就得    提提你(我未試過):smilie_:D5:
一星新手會員 #7
我一次也沒-3-...
一星新手會員 #8
其實拎黎有咩用???:smile_13.gif:
五星白金會員 #9
哎唷`最衰我2個序號都入鬼左-[]-;
小月得返1個巴哈序號'送隨機寶'您地要吾要'o.o?
或者您地可以系巴哈拎`吾限lv的:loveliness:
五星白金會員 #10
原帖由 幽戒 於 10-8-26 06:32 PM 發表
其實拎黎有咩用???:smile_13.gif:

羊咩咩水晶唷`ovo;
照小月既理解就應該系用泥鑲系武器到;
加魔力1~2`應該系甘-[]-'
五星白金會員 #11
原帖由 由夜 於 10-8-26 06:32 PM 發表
哎唷`最衰我2個序號都入鬼左-[]-;
小月得返1個巴哈序號'送隨機寶'您地要吾要'o.o?
或者您地可以系巴哈拎`吾限lv的:loveliness:

系邊到入架._.? 官網佢話要7點先有得拎既-.-
一星新手會員 #12
我都想要呀~~
一星新手會員 #13
有咩用架??
五星白金會員 #14
呢D都係隨機既者 打得多就有~
二星初級會員 #15
我又要~希望有啦:smile_13.gif:
五星白金會員 #16
原帖由 辣椒王 於 10-8-26 06:34 PM 發表

系邊到入架._.? 官網佢話要7點先有得拎既-.-

我系維護前入左2個'@0@;
系官網個個序號兌換區個到換.33.;
我入頭2個入到;之後想入埋淨返個個就話我吾得嚕`@.@';
仲未開到game望望-v-;xdd
三星高級會員 #17
我祝福大家事事相利:D2
二星初級會員 #18
其實有無倉架= =" 好少格咁...
四星黃金會員 #19
岩岩先領到 睇黎唔難領
四星黃金會員 #20
原帖由 Kira08 於 10-8-26 06:39 PM 發表
其實有無倉架= =" 好少格咁...

有,係自己間屋個 櫃到= ="
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數