iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二星初級會員 #1
玩得好卡
玩左2鐘先得5lv:em012:
五星白金會員 #2
我都係5LV,做緊D任.....要打王我打唔到(補C點打- -:: )
二星初級會員 #3
我都系好lag~~玩弓手lag好慘..浪費左我好多弓箭~

不過我升到lv8~xd!

我一共彈左兩次game~~彈完之後就開始好lag= =
三星高級會員 #4
我都玩左2粒鐘先得個6lv= =
超lag,想玩都玩唔到,打怪係咁打空氣...
話時話商店d裝咁貴既,我e+用一開始既刀,打怪慢人地成倍= =
有無人一齊研究下賊點+技?
二星初級會員 #5
原帖由 HIKARU 於 10-8-26 06:27 PM 發表
我都係5LV,做緊D任.....要打王我打唔到(補C點打- -:: )

加我好友牙

o銀鳳xD

我系弓手~第日一整打副本-33-
五星白金會員 #6
我都系玩到5lv=.= 不過唔lag
四星黃金會員 #7
我都唔知我幾LV,冇留意...
二星初級會員 #8
我玩左1粒鐘先得個4lv......= =好慢
二星初級會員 #9
打怪方面真係想:em012: 佢
一時打到一時打5到
搞到一直追住果怪係咁打
比人睇到當我傻仔:em012:
五星白金會員 #10
小月都系得5lv-[]-'
我系臨cut之前先知道原來點樣先可以吸艾艾同用技`*v*!
領悟能力太好拉'*0*!
本人補師也;:loveliness:
一星新手會員 #11
我都係2個鐘 5LV
岩岩自己一人打副
一星新手會員 #12
3lv..:victory:
三星高級會員 #13
我得2LⅤ都係打怪升反黎:fire:
四星黃金會員 #14
我7lv 我打唔嬴 城入面個個副本 打佐好耐但d怪係咁出將我圍死(又lag) :ro08:
三星高級會員 #15
 ok難升隻game:smilie_:D5:
五星白金會員 #16
原帖由 魂魂地 於 10-8-26 06:33 PM 發表
我7lv 我打唔嬴 城入面個個副本 打佐好耐但d怪係咁出將我圍死(又lag) :ro08:

組隊打最好;:em014:
雖然我個隊都打吾嬴-_-;
最後食水打打打.都死左't3t;
五星白金會員 #17
原帖由 由夜 於 10-8-26 06:30 PM 發表
小月都系得5lv-[]-'
我系臨cut之前先知道原來點樣先可以吸艾艾同用技`*v*!
領悟能力太好拉'*0*!
本人補師也;:loveliness:

請問點吸同用技@@"
我都係補c
四星黃金會員 #18
LV6去緊下游
五星白金會員 #19
原帖由 missuuuu 於 10-8-26 06:35 PM 發表

請問點吸同用技@@"
我都係補c

甘打怪怪`d怪怪咪會出個d好令令既野飄飄下既`@v@

跟住個d就系用技需要既艾艾特';D
吸個個就要將個個蒐集器擺系蛋蛋個位;長按佢;D`

甘就吸哂喇`*v*
圖圖系借的`ovo

二星初級會員 #20
6lv準備升7lv就維護:fire:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數