iL:Soul Bringer

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我是補C,一招唔得KO佢,坐底要3野,
但係已經呼化了..........
- -
有冇人可以幫幫我打線同一粒藍色結晶.......
二星初級會員 #2
就算唔係補師....其他職都冇可能一野ko啦
我係雙劍....比其他職都算高攻啦掛
都冇可能一野ko....都要3-4下唔計爆擊
有爆大約2下左右啦....但係我地命中率好似比其他職低
仲要攻速慢....miss一下好容夫化
我一開始仲狂死tin....成日比怪圍死...唔識玩...入去打5夠兩隻我就死
狂復活再入去打過......之後慢慢發覺5可以拖太多怪....d怪打我一下7-8滴....講緊哥時...而家梗係唔止
拖一堆怪....又冇miss....野野中....幾秒就88
我哥陣發覺一隻一隻打仲好....如果打到就死/比怪圍....禁右上角哥個出番副本門口....超好用
同你講....武器一定要換....唔係好低攻....打到你傻
換左就爽好多!!
但係d防裝...我就唔建議你買...因為任務有送....同埋都唔平
你又換武器又換防裝1set...你一定存唔到$
我就家都係得5000幾6000$炸!!
二星初級會員 #3
原帖由 a1962c8d 於 10-8-27 05:50 PM 發表
我一開 ...

你幾lv@@?我都係雙手劍=]
五星白金會員 #4
其實我想知換左d唔同職既裝 佢話會影響皮歐唔知乜乜=_= 但實際有咩影響??
四星黃金會員 #5
原帖由 a1962c8d 於 10-8-27 05:50 PM 發表
我一開 ...

wa 咁多$既
我11LV先得2K
二星初級會員 #6
原帖由 jerry751 於 10-8-27 06:21 PM 發表

你幾lv@@?我都係雙手劍=]

16lv炸.....唔得閒升....就出街玩通宵!!
二星初級會員 #7
原帖由 辣椒王 於 10-8-27 06:36 PM 發表
其實我想知換左d唔同職既裝 佢話會影響皮歐唔知乜乜=_= 但實際有咩影響??

因為某d皮歐ge技能會影響你所用ge裝
例如我有一隻ge技能係(穿著皮甲裝備每一件加3%精神咁) [精神影響近戰攻擊力]
咁如果我著皮革裝/其他裝...咪會少左精神加成
咁我攻擊力咪會低左lo.....明!?
四星黃金會員 #8
原帖由 辣椒王 於 10-8-27 06:36 PM 發表

最主要係出唔到隻皮歐的技,如果唔岩裝備
三星高級會員 #9
我得7LV:mad:
二星初級會員 #10
原帖由 ?? 於 10-8-27 06:40 PM 發表

最主要係出唔到隻皮歐的技,如果唔岩裝備

因為每隻皮歐有限定技能
唔係你換裝就會換技能
係如果你想用哥隻皮歐d技能....你就要換裝
所以近戰都可以做補師
只要你換隻有補血技能ge皮歐....跟住換把杖就得架啦
補師都可以做打手...所以e隻game冇限你用d咩皮歐
不過你開頭所簡ge職.....就會影響你個人ge屬性....每升一級ge屬性應該都唔同
不過ap係學技能ge點....應該係自身升一級就有一點....唔係皮歐升級就有一點
所以學左d咩技就會晒咩點....如果換皮歐.....你就可以搵npc復原d ap點...不過要$$
一星新手會員 #11
我 都係ec 自己沖入去  打個個 藍綠 就完- -你沖下沖下 d怪都走晒啦 打完一隻 就立即閃 = =+
二星初級會員 #12
我勁多賣左比npc
二星初級會員 #13
我一開 ...

物弓手可以一招連射ko佢@@
回到最頂傳統版

選擇頁數