iL:Soul Bringer

主題列表 登入
三星高級會員 #1
皮歐代表職,
咁如果轉左隻皮歐係咪可以=轉左職,?
如果我係弓手,想轉做法c係咪轉左做隻法c既皮歐再換埋法c裝,升埋隻法c皮歐就係一隻法c ac?

如果係咁,姐係扲隻易升既職升到咁上下再玩其他皮歐/職都ok ma?
三星高級會員 #2
你講得岩,
但你升到15lv 轉左皮歐,咁你要由皮歐1lv升起,用1lv技打怪咁升上去:smilie_:D5:
三星高級會員 #3
無聊就升齊晒d職慢慢玩-o-
三星高級會員 #4
弓手+刺客 好用(個人意見)
三星高級會員 #5
原帖由 小Bean 於 10-8-29 10:04 PM 發表
皮歐代表職,
咁如果轉左隻皮歐係咪可以=轉左職,?
如果我係弓手,想轉做法c係咪轉左做隻法c既皮歐再換埋法c裝,升埋隻法c皮歐就係一隻法c ac?

如果係咁,姐係扲隻易升既職升到咁上下再玩其他皮歐/職都ok ma?

但係你唸下wo
人物能力值係冇得變=.=
三星高級會員 #6
原帖由 ~基路亞~ 於 10-8-30 03:28 PM 發表

但係你唸下wo
人物能力值係冇得變=.=

但係隻game係冇分職業wo...
一星新手會員 #7
係有變,能力值=本身角色等級屬性加成+各部位寵物屬性加成

如果你其中一隻由20級轉左,用隻1級寵係會各樣能力都會減弱左

如果全換差唔多等於重新練多隻

如果係咁我覺得,你開隻人ACC練會仲抵D

起碼任務有錢,多個倉放野,整蛋都多位D整
二轉會員 #8
我琴日先玩,想問問一開始選果隻皮歐點解有性別?
四星黃金會員 #9
原帖由 超聖龍 於 10-8-30 09:58 PM 發表
我琴日先玩,想問問一開始選果隻皮歐點解有性別?

好似係類似融合果D咁,搵隻男和女個合。不過我唔係好知,而又未出....
二星初級會員 #10
原帖由 小溯 於 10-8-30 10:02 PM 發表

好似係類似融合果D咁,搵隻男和女個合。不過我唔係好知,而又未出....

佢系可以進化

要一男一女甘~~不過而家未開放 皮歐合成
一星新手會員 #11
原帖由 tokyotsang 於 10-8-30 11:15 PM 發表

佢系可以進化

要一男一女甘~~不過而家未開放 皮歐合成

有得合成架?.
三星高級會員 #12
!@@~~~~~~~~~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數