iL:Soul Bringer

主題列表 登入
五星白金會員 #1
8/30(一)《iL:SoulBringer》封測結束,我們9/3號見!!

親愛的玩家,您好:

感謝所有玩家對《iL:SoulBringer》封測不刪檔活動熱烈支持,
封測期間湧入大量玩家,營運團隊也收到了許多玩家的意見回饋也感受到玩家們充滿熱情的支持與愛護。

CB期間玩家們所提供的遊戲問題,我們將反應給開發商進行修正,
短暫的分離不是結束,而是為下一次見面做更多的準備~
再次敬邀您參與《iL:SoulBringer》公開測試活動,我們即將於2010/9/3中午12:00準時開機!!

提醒您:

1.伺服器關閉期間,序號兌換機制也會連同關閉,並將於2010/9/3中午12:00準時開放。
2.【加入皮歐Q,獎金大放送】、【好友應援衝獎金】活動舉行中,請玩家們多多參與唷!!

《iL:SoulBringer》營運團隊 敬上

wow...9月3又有得玩a_a
不過個日開學...:ro10:
三星高級會員 #2
9月3!!
準時12點玩^^:smilie_:D4:
五星白金會員 #3
=[  要番學...未必準時到...
四星黃金會員 #4
逃學lo A_A
你game叫咩名:em014:
一齊玩 得唔得-3-
二轉會員 #5
原帖由 llckeung 於 10-8-30 02:34 PM 發表
9月3!!
準時12點玩^^:smilie_:D4:

爛橙真係會準時到??

到時肯定爆人爆到爆server:D2
五星白金會員 #6
原帖由 hehesun 於 10-9-1 06:17 PM 發表
逃學lo A_A
你game叫咩名:em014:
一齊玩 得唔得-3-

囧....我好乖架bo:smilie_:10:

唔會逃學a____a

ok呀~~ 一齊玩lo:smilie_:D5:

id : 鈴音o
五星白金會員 #7
原帖由 kuok1234 於 10-9-3 05:47 AM 發表

爛橙真係會準時到??

到時肯定爆人爆到爆server:D2

哈哈@__@我諗佢....(可以)準時到掛 :victory:

又唔準時肯定俾人凸~~ :band: :band: :band:
一星新手會員 #8
原帖由 小糖*豬 於 10-9-3 07:21 AM 發表

哈哈@__@我諗佢....(可以)準時到掛 :victory:

又唔準時肯定俾人凸~~ :band: :band: :band:

佢講句抱歉 唔好意思 又可以等多幾個鐘
三星高級會員 #9
唔知係咪兩點開呢 序號兌換 果到寫兩點
回到最頂傳統版

選擇頁數