iL:Soul Bringer

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我做補C 12 LV唔識點樣打蝶后...
打左兩次都打唔到..
救各位大大幫手!!
三星高級會員 #2
屌你啊 唔識組人啊? 玩單機? on9:em012:
一星新手會員 #3
我見有人話卡到位先問...
唔係唔組人....
我係趁而家冇得玩先問下..
樓上唔洗一來就爆粗吧~
三星高級會員 #4
原帖由 shana0829 於 10-8-30 02:58 PM 發表

咁銀惡-o-
五星白金會員 #5
原帖由 shana0829 於 10-8-30 02:58 PM 發表

唔洗下下講粗口ge,講左粗口會威d型d咩= =
唔係下下有人組隊嫁嘛= =真係好想話你小學雞- -

樓主我我係補c單打.....e家打到去熊王都唔可能單打......e個game好似好多補c咁@@
五星白金會員 #6
原帖由 kin8935 於 10-8-30 03:01 PM 發表
我見有人話卡到位先問...
唔係唔組人....
我係趁而家冇得玩先問下..
樓上唔洗一來就爆粗吧~

卡到都冇用,e個台ser delay太勁.......
三星高級會員 #7
原帖由 HIKARU 於 10-8-30 03:14 PM 發表

卡到都冇用,e個台ser delay太勁.......

屌你老味啊? 同你講野啊?:em012:
二星初級會員 #8

超惡爺阿!!!!!!!!!!!:smilie_O_o:
三星高級會員 #9
我都係補師,蝶后個關一入到去行前小小有個石頭,係個到卡位,咁蝶後就毒唔到你,
不過升到13lv學左範技先打會易好多。

熊王我都係單打=.=",不過要係咁走同補血,打既時間長d,但冇人組就咁解任升啦。

不過組人一齊打好d,自己冇咁辛苦
四星黃金會員 #10
我都係補c呀~呢個game真係幾多補c下~咁咪好囉@@ 唔洗下下搵補c搵得咁辛苦~但係補c唔易玩就真~

我次次打王都係組人去打既~除左第1,2個boss之外,之後個d都係組人打,因為呢個game既搵組系統好多人用,又好好用~

日後高lv左,我諗我先會去單挑d低lv王~:smilie_:D5:

原帖由 siukabo 於 10-8-30 06:24 PM 發表

超惡爺阿!!!!!!!!!!!:smilie_O_o:

唔洗理e d人啦- - 你愈引用佢講野,佢咪愈講得多~
三星高級會員 #11
我都係補C丫="=..不過蝶皇E度我打佐成2次都殺佢5死,之後我就放棄單P啦XD
組人打快好多,5使煩~_~!而且都有好多高LV人會入隊一齊打,
個人認為打王組隊好玩好多..:smilie_8):
補C後面D王單P會好辛苦,快D同人組隊練下走位啦:smilie_:D3:
二星初級會員 #12
原帖由 kin8935 於 10-8-30 02:49 PM 發表
我做補C 12 LV唔識點樣打蝶后...
打左兩次都打唔到..
救各位大大幫手!!

補c滿難玩耶...我都唔識玩.."
但得補c的寵可愛:loveliness:
七星元老會員 #13
等佢出完技~你即走再打佢
二星初級會員 #14
垃圾一個可以不理 係咁有腦就唔洗係度打人地既online game   係你自己出隻黎玩啦~
二星初級會員 #15
原帖由 柒星~ 於 10-8-30 09:23 PM 發表
等佢出完技~你即走再打佢

原來係甘...下次我試下先 :smilie_:p:
四星黃金會員 #16
唔係呀,補師好自給自足呀~
有範圍就唔難打了,不過最好加下D被動技,加距離和加智力的最好加下
五星白金會員 #17
原帖由 shana0829 於 10-8-30 06:18 PM 發表

屌你老味啊? 同你講野啊?:em012:

哈哈~~~~好銀大個ON9仔呀~~~~~

明笑你嫁啦吹波呀咬我呀撚皮
一星新手會員 #18
唔該各位大大囉~
我明白了~謝謝~
四星黃金會員 #19
唔好踩低d小學雞..
小學雞正常過佢好多:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數