CS Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
我次次見到你
但都俾你吸引住
你那平平無奇的眼神中
令我看見你為目標而奮鬥既精神
即使你因為奮鬥而受傷
你從來都冇放棄過
我諗過啦 如果我再見到你
我會同你講句(下面請反白)
"去死啦 最憎d彊屍係到追我"
(用火神掃射中)
六星鑽石會員 #22
d喪c個個讀緊小學
六星鑽石會員 #23
笑................................
六星鑽石會員 #24
人類在倉庫等待彊屍的到來,突然有一個新手引來一個男的彊屍,他肥得令人想在他的頭恨恨的打下去,正當人們想把他打下來時,他身後出現了一隻怪物,怪物射出光線,令人類的武器一個一個地掉下......
正當人類後無退路時,突然有一人從天降下來他就是傳說中的-----英雄,他先用了技能         [精準射擊]把怪物殺死,再拿出銀刀用技能[疾跑]跑到肥彊屍面前大叫[[銀刀斬!!]]肥彊屍大叫[[中伏!!]]但最後英雄始終了解了他
----------------------------------------------完-------------------------------------------------
good!
六星鑽石會員 #25
吊,,,估錯左/_\
版主 #26
我晚上>10:00才有good來給你們,請耐心等候。:loveliness:
五星白金會員 #27
當我使用超級跳向人類攻擊時,卻

本帖隱藏的內容需要回覆才能觀看

版主 #28
被headshot?:ro01:
六星鑽石會員 #29
原帖由 okmijnuhbyg7 於 10-8-31 03:18 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

太強大了...
六星鑽石會員 #30
有日,有個人話佢系小學雞,突然一名正義少男不惜一切,用左佢唯一的一張踼卷,其他人便以迅雷不及掩耳的速度f3了,從此以後,這位小學雞便沒有出現在cso中:em060:
版主 #31
原帖由 、°丫豪x° 於 31/8/2010 04:57 PM 發表
有日,有個人話佢系小學雞,突然一名正義少男不惜一切,用左佢唯一的一張踼卷,其他人便以迅雷不及掩耳的速度f3了,從此以後,這位小學雞便沒有出現在cso中:em060:

這句很正常,未必算是笑話。你不如把小學雞比喻成"菲警",這樣才是夠滑稽。:ro07:
四星黃金會員 #32
原帖由 okmijnuhbyg7 於 10-8-31 03:18 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

比人踢左= =??
六星鑽石會員 #33
卻彈機囉咩料-_-"
四星黃金會員 #34
大家估下邊個勢力既跑得最快.......人類,人質,彊屍?                                                                        

答案就係係係係係係係係 菲律賓警察    :ro09:
六星鑽石會員 #35
点解:em012: :smilie_??:
五星白金會員 #36
今日 我好彩打殘達*腦殘達叔*中左狂暴1日 之後做屍就狂放 點知次次都唔中 最後中左一次 射左個人落黎 最後我用血性走過去準備抓佢啦 結果  我準備衝個時  佢卡住左我 怡我又騎住左隻掛機彊屍 最後得返佢1個 人類win
二星初級會員 #37
有一日,我比C追,我一跳,

死左

四星黃金會員 #38
因為個槍手一開槍時....d菲律賓警察以光束既速度咁碌出黎......你仲話佢唔係最快:ro09: 哈哈
二轉會員 #39
用咩都得,又係用小學雞做題目:smilie_:10:
版主 #40
原帖由 ko243667941 於 31/8/2010 07:11 PM 發表
有一日,我比C追,我一跳,

...

唉,不需要大量空白鍵,很難看。:smilie_:(:
回到最頂傳統版

選擇頁數