iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二星初級會員 #1
:victory: 我想知隻game 好冇玩
四星黃金會員 #2
個人覺得,
呢隻GAME既各式系統同其他D MMORPG類型的GAME有好大分別,好唔同~
除左有一般ONLINE GAME都會有既隨身組隊招募板,分難易度副本,任務升LV,打王升LV之外,
仲有好多新穎,特出,你意想唔到既新系統加入, 可以話係反傳統, 不論係職業,技能,寵物系統都係
E.G. 技能皮歐系統(即係你擁有既技能) 透過隨意配搭皮歐,你就會有唔同既技能任你玩,不過由於AP有限,技能便不可以亂配~ 所以都可以講係話有分職業
寵物皮歐系統 簡單d講,就係your身邊的寵物,聽講後期仲可以進化~
呼蛋系統@@ 透過利用空蛋殼吸取怪物落下的光球艾特勒,可以呼化出不同種類既皮歐(即係你既寵物/技能)
艾特勒之門- -" 只要比艾特勒之門紀錄左你既wavelength,你就可以隨時隨地飛去全世界每一個地方而唔洗任何代價~ 唔洗自己行
稱號系統 d稱號都係要靠你自己囉番黎, 淨係跟住任務主線做係唔會囉到晒,d稱號仲可以加能力值(but呢樣有d game都有,唔算特色)
拍賣系統 唔講,唔算特色,好多game都有,唔知官網點解擺係特色系統度- -"

唔好既地方: 其實對於我黎講,係好既,就係冇任務自己導航,要自己行去搵npc,不過地圖唔大,npc好易搵,
冇任務導航系統可以增加遊戲趣味性@@ 因為搵npc接任解任都係玩game既其中一部分黎ga!

lv唔易升,不過跟住主線支線既任做,你初期唔洗點特登走去打怪,都可以升到lv去接任

仲之一句講晒,快D黎玩啦! 講完~:smilie_:D5:

二星初級會員 #3
:smilie_8): 多謝你,,見你咁講我都會試玩下
四星黃金會員 #4
原帖由 ?? 於 10-9-1 03:33 PM 發表
個人覺得,
呢隻GAME既各式系統同其他D MMORPG類型的GAME有好大分別,好唔同~
除左有一般ONLINE GAME都會有既隨身組隊招募板,分難易度副本,任務升LV,打王升LV之外,
仲有好多新穎,特出,你意想唔到既新系統加入, 可以 ...

55~~~
我都有玩封測~~
最鍾意玩佢個 "孵蛋" 系統~ 雖然成日失敗.. 但係一成功左就勁開心~哈xd
二星初級會員 #5
原帖由 ?? 於 10-9-1 03:33 PM 發表
個人覺得,
仲有好多新穎,特出,你意想唔到既新系統加入, 可以 ...

好有心丫 咁多字€
二星初級會員 #6
一個字....正..
d npc 怪. 又得意..其實都五錯架啦`
七星元老會員 #7
原帖由 stevesky 於 10-9-1 05:52 PM 發表

55~~~
我都有玩封測~~
最鍾意玩佢個 "孵蛋" 系統~ 雖然成日失敗.. 但係一成功左就勁開心~哈xd

孵蛋很貴...有沒有方法可以賺$的= =
三星高級會員 #8
我都覺得冇$用,D$好似好難賺咁!
三星高級會員 #9
原帖由 rickcir 於 10-9-1 11:36 PM 發表
我都覺得冇$用,D$好似好難賺咁!

先升LV吧
LV高了賺錢也易了
基本上可以單刷副本的話不太難賺0.0

(補師例外<--只是本人的感覺0.0)
四星黃金會員 #10
我鍾意佢既掉寶系統

昔日打寶既感覺回來了

因為唔再係靠掛機生產, 而係以低機率去打王出寶

寶這樣打才有價值
二星初級會員 #11
唔悶囉!鍾意升LV時升LV!鍾意做裝都得!生下蛋都唔錯!
二星初級會員 #12
聽完你地講我好期待,哈哈
二星初級會員 #13
隻game可以用一個字來形容 - 廢
二星初級會員 #14
可玩度都幾高@@但係20lv打後開始會悶因為變左洗怪流
四星黃金會員 #15
隻game可以用一個字來形容 - 正
抵銷左 face_l_18:
五星白金會員 #16
錢其實唔算難搵
我50%果陣成日打副本
王掉果d黃色item有1xx蚊
加埋入面打怪果d野
都有3xx-4xx
我咁搵已經好慢
但係50%果陣真係冇野做
lv又唔想升
三星高級會員 #17
我睇隻game既計價都係中下.....
睇黎都唔好抱期望/.\
回到最頂傳統版

選擇頁數