iL:Soul Bringer

主題列表 登入
二轉會員 #1
大家會唔會買呢?
&覺得1蚊兌幾game錢算正常呢..

需要大家意見=]..
二星初級會員 #2
其實我想有d game係真係可以玩家自己組隊自己打寶.唔想有錢玩晒..因為咁樣真係好唔公平:smilie_/(:
二轉會員 #3
因為我冇咩時間 但係又想玩得叻d-.-
三星高級會員 #4
如果官方做到平衡咁就有都冇所謂
四星黃金會員 #5
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-9-2 12:56 AM 發表
因為我冇咩時間 但係又想玩得叻d-.-

咁樣唔係你玩番黎既叻...係你D錢叻

呢隻GAME升LV唔快, 慢慢玩先有樂趣架, 試下先啦
二星初級會員 #6
經過ro的洗禮…而家絕對唔會放真錢落online game 度
四星黃金會員 #7
:smilie_:10: 你想買可以搵我啦
我會1:1同你計~o~
三星高級會員 #8
錢=接近萬能
二星初級會員 #9
有錢搵的時候,就會有外掛同幣商出現....:smile_22.gif: :smile_22.gif: 一定唔會有公平:fire: :fire:
七星元老會員 #10
原帖由 hehesun 於 10-9-2 02:40 AM 發表
:smilie_:10: 你想買可以搵我啦
我會1:1同你計~o~

港幣 $10 : $10000. 有無得諗 :redface:
二轉會員 #11
原帖由 阿童 於 10-9-2 01:49 AM 發表

咁樣唔係你玩番黎既叻...係你D錢叻

呢隻GAME升LV唔快, 慢慢玩先有樂趣架, 試下先啦

因為隻game燒錢燒得幾快  
要s裝打唔到就要同人買  要買就要銀..
收蛋又係銀 強化又係銀  銀銀銀銀銀銀銀@@
三星高級會員 #12
face_l_18:  奶茶又係你牙
二星初級會員 #13
原帖由 JM520 於 10-9-2 12:25 AM 發表
其實我想有d game係真係可以玩家自己組隊自己打寶.唔想有錢玩晒..因為咁樣真係好唔公平:smilie_/(:

麻煩你玩月費game
二星初級會員 #14
原帖由 tokyotsang 於 10-9-2 12:58 PM 發表

麻煩你玩月費game

認同@@唔想比錢未玩wow 唔需要錢 只需要技術
三星高級會員 #15
原帖由 六b 於 10-9-2 11:14 AM 發表

港幣 $10 : $10000. 有無得諗 :redface:

於封測期間本人已發現有幣商出現
$20=10萬金
係邊度買我就唔講了: ))
四星黃金會員 #16
其實.
隻GAME 商城賣D野同幻月之歌,夢之樂章
冇乜分別.
最主要系 坐騎 寵物 沖裝+% 雙經 等等
我相信打怪/做任/副本都會出啦.
就算真系唔出你都可以去收ONLY
只要你有GAME錢就一定有人放
唔一定買點大哂嫁姐.
比你全身頂裝
10條友SM你你又咪系死
四星黃金會員 #17
我唔要錢~我要同人玩~
七星元老會員 #18
原帖由 999666 於 10-9-2 01:28 PM 發表

於封測期間本人已發現有幣商出現
$20=10萬金
係邊度買我就唔講了: ))

有無咁平 :smilie_O_o:
二轉會員 #19
如果幣商出現,即係外掛出現,到時又可以準備閃人:smilie_:)3:
回到最頂傳統版

選擇頁數