iL:Soul Bringer

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
原帖由 siu淚 於 10-9-3 12:44 PM 發表

冇計啦.人地鍾意咁.都吹佢吾漲.

香港就系比呢d人搞到風氣敗壞哂-,-;

睇死佢系GAME扮女仔呃人野:smilie_/):

正一小學雞:D2
四星黃金會員 #22
刪前留名:em012: :em012:
五星白金會員 #23
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 12:45 PM 發表

你睇你icon個樣d風氣米敗壞囉=.=
送你兩個字;收儉
我好有文化:smilie_:D4:

咩話. 吾夠人講.開始玩人身攻擊~"~?

我夠彊有自信post出黎好過你. 咩話? 9月2? 張icon重要系.......唉
三星高級會員 #24
咁正~~~我又要
四星黃金會員 #25
知小小扮代表
正一大袋狗小學雞
又要威又要帶頭盔
比你威嬴有金汁咁
:em012:
論壇乞丐 #26
原帖由 siu淚 於 10-9-3 12:46 PM 發表

咩話. 吾夠人講.開始玩人身攻擊~"~?

我夠彊有自信post出黎好過你. 咩話? 9月2? 張icon重要系.......唉

話你型又人身攻擊=[
甘你話你自己7防禦下囉:redface:
五星白金會員 #27
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 12:48 PM 發表

話你型又人身攻擊=[
甘你話你自己7防禦下囉:redface:

柒呢句野你冇資格同我講囉吾該~"~

不如叫人評估下.你自己值幾多分.先去評估人啦/口\

我驚你系負分= =;
五星白金會員 #28
您好很煩:smilie_/(: :smilie_/(:
論壇乞丐 #29
原帖由 siu淚 於 10-9-3 12:49 PM 發表

柒呢句野你冇資格同我講囉吾該~"~

不如叫人評估下.你自己值幾多分.先去評估人啦/口\

我驚你系負分= =;

評咩估=.=?
洗吾洗check埋卷?
型仔你離題:ro07:
四星黃金會員 #30
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 12:50 PM 發表

評咩估=.=?
洗吾洗check埋卷?
型仔你離題:ro07:

你都離題啦..
甘得意你可以唔要嫁
9月2日開AC 呵欠:smile_30.gif:
怕正身比人封/禁言:smile_13.gif: ?
c_c
要說你威爺嗎:smile_38.gif:
五星白金會員 #31
系男人就PM留低電話.講低官塘邊道.咩名.我一定過黎搵你.

而家要出去反工.陪吾到你玩. 我今晚反黎再同你慢慢玩.

你要成唯工敵我冇所謂.你慢慢吠吧-,- ;
四星黃金會員 #32
原帖由 siu淚 於 10-9-3 12:52 PM 發表

佢不嬲吠開.
等禁言啦佢:smile_30.gif:
論壇乞丐 #33
原帖由 bbhb 於 10-9-3 12:52 PM 發表

你都離題啦..
甘得意你可以唔要嫁
9月2日開AC 呵欠:smile_30.gif:
怕正身比人封/禁言:smile_13.gif: ?
c_c
要說你威爺嗎:smile_38.gif:

插嘴很有趣?
幾時又關你事=.=?:face_l_16:
原帖由 siu淚 於 10-9-3 12:52 PM 發表

會吾會教我型頭蒙4眼索利毒廁所自拍先:ro08:

四星黃金會員 #34
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 12:53 PM 發表

插嘴很有趣?
幾時又關你事=.=?:face_l_16:

會吾會教我型頭蒙4眼索利毒廁所自拍先:ro08:

幾有趣嫁. 話哂插D傻糸.:em015:
無話過關我事咁我插嘴都唔關你事吧
六星鑽石會員 #35
樓主你D付號真係好煩face_l_18: |
一禁入個區就走入泥要屌柒你真係唔好意思face_l_18:
論壇乞丐 #36
原帖由 bbhb 於 10-9-3 12:59 PM 發表

幾有趣嫁. 話哂插D傻糸.:em015:
無話過關我事咁我插嘴都唔關你事吧

吾好煩我喇特殊仔:face_l_16:
等待驗證 #37
要唔要虛寶沒差...有得玩就好了
四星黃金會員 #38
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:01 PM 發表

吾好煩我喇特殊仔:face_l_16:

我無煩你阿
你唔鋸咪唔好回我囉
論壇乞丐 #39
原帖由 TingGgg_Bb 於 10-9-3 12:59 PM 發表
樓主你D付號真係好煩face_l_18: |
一禁入個區就走入泥要屌柒你真係唔好意思face_l_18:

多謝你的屌.好意收下了:handshake:
六星鑽石會員 #40
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:02 PM 發表

多謝你的屌.好意收下了:handshake:

唔洗face_l_18:
回禮送你一粒:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數