iL:Soul Bringer

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:18 PM 發表

請出口不要出手:smilie_:D4:
老女人只會賤招:smilie_8): ?

賤招好過你1招也不會吧:smilie_:D4:
論壇乞丐 #22
原帖由 bbhb 於 10-9-3 01:18 PM 發表

賤招好過你1招也不會吧:smilie_:D4:

我kindergarten吾系神:face_l_16:
二星初級會員 #23
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:18 PM 發表

請出口不要出手:smilie_:D4:
老女人只會賤招:smilie_8): ?

又泥人身攻擊 ?
幾時有出過手?
老女人? 知你小學都未畢業 , 我唔會怪你
五星白金會員 #24
新ac 幫人上位?佢洗曬d野 封佢ip la@@
四星黃金會員 #25
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:19 PM 發表

我kindergarten吾系神:face_l_16:

你是不是神不關我事吧:smile_13.gif:
論壇乞丐 #26
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 01:20 PM 發表

又泥人身攻擊 ?
幾時有出過手?
老女人? 知你小學都未畢業 , 我唔會怪你

你想叫版大黎做乜:face_l_16: ??????
二星初級會員 #27
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:21 PM 發表

你想叫版大黎做乜:face_l_16: ??????

叫佢睇下呢度發生左乜事姐唔洗咁驚 , 小朋友
論壇乞丐 #28
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 01:22 PM 發表

叫佢睇下呢度發生左乜事姐唔洗咁驚 , 小朋友

多謝你既安慰老女人:face_l_16:
四星黃金會員 #29
叫版大陪你吹水上位:face_l_12:
論壇乞丐 #30
原帖由 bbhb 於 10-9-3 01:23 PM 發表
叫版大陪你吹水上位:face_l_12:

見我po就回.仲要開po幫我上位.我威吾威先:face_l_16: ??????
二星初級會員 #31
盜用人地張icon-.-
仲要狂開d無聊po.
甘就叫上位.你訓醒未阿?
二星初級會員 #32
自己唔岩仲周圍攻擊人
以為咁攻擊下有用
玩 game 係有好多年齡層
大把人大過我 or 細過我
我唔會介意你話我老女人
你估個個都係小學生咩 , 唉
係 online game 最旺盛時期開始玩 , 係咁上下嫁啦~
論壇乞丐 #33
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 01:26 PM 發表
自己唔岩仲周圍攻擊人
以為咁攻擊下有用
玩 game 係有好多年齡層
大把人大過我 or 細過我
我唔會介意你話我老女人
你估個個都係小學生咩 , 唉
係 online game 最旺盛時期開始玩 , 係咁上下嫁啦~

你要明白系我比人攻擊=.=:face_l_16:
二星初級會員 #34
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:32 PM 發表

你要明白系我比人攻擊=.=:face_l_16:

我都明白你有某程度上好慘 , 但不能認同你的行為:face_l_04:
論壇乞丐 #35
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 01:35 PM 發表

我都明白你有某程度上好慘 , 但不能認同你的行為:face_l_04:

吾慘.好enjoy:face_l_12:
三星高級會員 #36
原帖由 ★C0z×皇儿. 於 10-9-3 01:10 PM 發表
hi我很帥吧?:face_l_16:

你好x樣衰=.=
想呃分唔洗做到咁呀嘛.......
四星黃金會員 #37
唉...
點解香港會有d甘既人...
我突然好想移民...

(我覺得會有人話:走lo,好行夾唔送...等說話)
五星白金會員 #38
趁冇版主~你玩多陣好了:smilie_:):
三星高級會員 #39
死開喇皇兒...阻Q住晒
三星高級會員 #40
搵起底組= =起佢底~到時仲出唔出聲
回到最頂傳統版

選擇頁數