iL:Soul Bringer

主題列表 登入
三星高級會員 #1
起馬唔係佢趕到踢晒腳12點開出黎-.-狂死ser,狂維,
搞好晒-o-咁反而仲好啦~

如果唔係一陣又維,仲想殺人-_-
二星初級會員 #2
其實隻GAME汁左都係好事,,起碼我地唔會曬錢落隻GAME到,,我講得岩5岩?
二星初級會員 #3
但係可能一陣遲左都會疾 , 死 ser , 有 bug 嫁:smile_13.gif:
八星無敵會員 #4
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 02:12 PM 發表
但係可能一陣遲左都會疾 , 死 ser , 有 bug 嫁:smile_13.gif:

我對呢方面野都有所保留face_l_18:
五星白金會員 #5
原帖由 yougood123 於 10-9-3 02:12 PM 發表
其實隻GAME汁左都係好事,,起碼我地唔會曬錢落隻GAME到,,我講得岩5岩?

下!?
你唔係有錢度會買商城啊!?

又唔係月費game,駛乜放錢落去姐
加上你話曬錢落隻game,玩得咁辛苦..你又玩既

"貼錢買難受"?
face_l_18: face_l_18:
一星新手會員 #6
故公測伺服器將延後開放,開放時間是19:00,請玩家隨時留意官網訊息!!
三星高級會員 #7
原帖由 yougood123 於 10-9-3 02:12 PM 發表

咁人就唔應該出世,又唔洗污染死球又唔洗死-o-?
三星高級會員 #8
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 02:12 PM 發表

-___-俾你up中就真係....
二星初級會員 #9
原帖由 小Bean 於 10-9-3 02:15 PM 發表

-___-俾你up中就真係....

唔係話咒佢 , 平心而論 , 差唔多十次有十一次都係:funk:
三星高級會員 #10
原帖由 腐-hikari- 於 10-9-3 02:17 PM 發表

唔係話咒佢 , 平心而論 , 差唔多十次有十一次都係:funk:

咁e樣又係真既....
希望佢趕得黎又穩定,咁就very good啦~
二星初級會員 #11

下= =甘你又玩=.=?
玩其他GAME都有可能吸引到你洗錢-.-
甘你吾好玩GAME啦face_l_18:
三星高級會員 #12

佢遲左都一樣可以係會疾,死ser同有bug架:fire:
五星白金會員 #13
開左ser啦咩?
你又知一陣開ser唔會狂死狂斷?
回到最頂傳統版

選擇頁數