街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #81
恭喜infinity取得第四屆2000FUN街頭足球職業聯賽的冠軍
四星黃金會員 #82
原帖由 §~對唔起~§ 於 10-9-25 05:43 PM 發表
恭喜infinity取得第四屆2000FUN街頭足球職業聯賽的冠軍

幾時請食飯ar Ivan ?? :ro01:
三星高級會員 #83
原帖由 小晨曦 於 10-9-30 02:02 AM 發表

幾時請食飯ar Ivan ?? :ro01:

Support!!
六星鑽石會員 #84
熱烈慶祝一個月冇人回貼
四星黃金會員 #85
熱烈慶祝兩個月冇人回貼 :cheers:
五星白金會員 #86
東區美斯 fung哥

s9m
四星黃金會員 #87
浦頭啦屌, 搞比賽啊 ( WHAT THE FUN)
黎緊果個星期五 (25/11) 1100PM 搞個試玩版先
暫時有4個比賽項目

1. 1Lv競技賽
2.  4x  ? ? 接力賽
3. own goal 大賽
4. 守龍賽

1,2 係隊制賽(西記VS INF)
3,4 係個人賽(個人名義計分制)

有咩野想問可以係M群出聲/ADD 9 ME AND PEI
四星黃金會員 #88
呀SAM=D 發表於 11-11-22 09:57 PM
浦頭啦屌, 搞比賽啊 ( WHAT THE FUN)
黎緊果個星期五 (25/11) 1100PM 搞個試玩版先
暫時有4個比賽項目

好AR, 好耐無同佢地一齊玩 ~
叫多D 人, 多D 人熱鬧D :smilie_:D:
二星初級會員 #89
補充:正式舉行活動當晚仲會請黎銀雞射手玩撚源做我地守龍環節既表演嘉賓!
五星白金會員 #90
本人將會係唯一持外卡參賽選手:ro09:
四星黃金會員 #91
試玩姐 ~~~:ro06:
四星黃金會員 #92
而家係咪4個活動都夠人參加 ??
四星黃金會員 #93
試玩版-守龍 = AM 主射 ( 限入10球,睇守果個頂到幾多球出黎  )
    頂到幾多球 -射入幾多球

源仔 ( 思歪 ) 2-10
RJ (艾天托 ) 2-10
PEI ( 櫻 ) 2-10
FAI ( 西香 ) 0-10
SAM ( 眼鏡蛇 ) 3-10 WINNER :cry:
-2  (小楚楚 ) 0-10
二星初級會員 #94
呀SAM=D 發表於 11-11-26 01:25 AM
試玩版-守龍 = AM 主射 ( 限入10球,睇守果個頂到幾多球出黎  )

;o).                 
四星黃金會員 #95
呀SAM=D 發表於 11-11-26 01:25 AM

估唔到你拎到第一 :ro08:
四星黃金會員 #96
請問AM 係邊個, AND 咩AC ??
四星黃金會員 #97
AM = -2 ,個名就吾記得了 !
四星黃金會員 #98
呀SAM=D 發表於 11-11-27 12:42 AM
AM = -2 ,個名就吾記得了 !

咁到佢守龍個陣, 邊個用AM :smilie_:o:
四星黃金會員 #99
偉大的pei jai
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數