R進化Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如果有人用軚盤
甘一個軚盤幾錢?
系邊度買?
二星初級會員 #2
有錢人既玩意
G27差唔多成2千蚊
平平地果d太盤..幾百蚊-千零蚊都有個既

二星初級會員 #3
的確是有錢人玩意= =
我剛在網上隨便搜尋過
原來也1000元起跳
二星初級會員 #4
見到個方向盤
350$ 晤知 有冇得賣
http://www.directbuyhk.com/produ ... ving_Force_Pro.html
二星初級會員 #5
有人用?
系邊讀賣平?
三星高級會員 #6
我有..但系佢系ps2我唔識整-  -
二星初級會員 #7
呢幾日經過d電腦鋪想買
但見到個價有d心寒就放棄了

想試下買個黎玩…:band:
二星初級會員 #8
衣架100 有個   

HKD 100.00
Formula Pro Direct X
二星初級會員 #9
原帖由 qaz571034980 於 10-9-14 07:17 AM 發表
衣架100 有個   

HKD 100.00

100蚊 果d唔方好野=.=
二星初級會員 #10
原帖由 qaz571034980 於 10-9-14 07:17 AM 發表
衣架100 有個   

HKD 100.00

知唔知地點?我想去睇睇
二星初級會員 #11
用方向盤好難控五 知系五系我個方向盤問題 100HKD
二星初級會員 #12
http://www.directbuyhk.com/Directbuyhk-Map.htm
二星初級會員 #13
原帖由 qaz571034980 於 10-9-16 08:43 PM 發表
http://www.directbuyhk.com/Directbuyhk-Map.htm

唔該曬@@
不過都幾遠下,我就咁去都唔係太方便:smilie_O_o:
經過果陣入去睇下先
二星初級會員 #14
原帖由 qaz571034980 於 10-9-16 08:43 PM 發表
用方向盤好難控五 知系五系我個方向盤問題 100HKD

擺明啦..
100蚊野..邊會好得過G27呀...操控性一定差好遠
二星初級會員 #15
羅技野係貴d嫁喇
前排ssp 黃金上層見過
G27 $19XX
有F1個軚盤 +- 波 有手波(6) 有腳踏離合器
G25 唔知香港重有無全新
2手大約1000左右

G25同G27 差唔多 不過G27會比G25靜

有F1個軚盤 +- 波 有手波(6)+手波(+-) 有腳踏離合器
DFGT 約$7XX  手波(+-) 無腳踏離合器

有錯勿插:ro01:
二星初級會員 #16
原帖由 Dv888 於 10-9-20 06:10 AM 發表
羅技野係貴d嫁喇
前排ssp 黃金上層見過
G27 $19XX
有F1個軚盤 +- 波 有手波(6) 有腳踏離合器
G25 唔知香港重有無全新
2手大約1000左右

G25同G27 差唔多 不過G27會比G25靜

有F1個軚盤 +- 波  ...

原來軚盤都分咁多種型號架?我而家先知
但實際上軚盤咁玩法,會唔會好易扭爛:smile_13.gif:
二星初級會員 #17
原帖由 愛好車迷會 於 10-9-20 09:23 AM 發表

原來軚盤都分咁多種型號架?我而家先知
但實際上軚盤咁玩法,會唔會好易扭爛:smile_13.gif:

唔好過份暴力就可以了:smilie_8):
二星初級會員 #18
原帖由 Dv888 於 10-9-21 06:29 PM 發表

唔好過份暴力就可以了:smilie_8):

咁真係唔小心扭爛左,千幾蚊都幾係野:smilie_O_o:
一星新手會員 #19
呢隻game支援太盤?
我上網見到好多太盤好靚

但除左呢樣野仲有好多配件,加加埋埋會唔會成萬幾蚊:smilie_O_o:
一星新手會員 #20
老實說, 在香港想入手方向盤的話, 除Logitech外其他牌子都可以不用考慮. 想入門試下的話,便買一個Driving Force GT吧! $750物有所值.
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數